LG kondigt eigenzinnige G Pro 2 aan


Het leek er lange tijd op dat LG zou wachten tot het MWC alvorens de G Pro 2 aan te kondigen maar blijkbaar konden ze niet langer wachten.

De komst van de G Pro 2 werd door LG begin deze maand al aangekondigd, maar wanneer exact bleef onbekend. In de tussentijd leerden we wel hoe hij eruit kwam te zien alsmede enkele specificaties. Nu is het hele plaatje bekend.

LG G Pro 2

Zo is er een 5,9 inch groot Full HD-beeldscherm dat maar liefst 77,2 procent van de voorzijde beslaat. Binnenin draait een Snapdragon 800-processor met vier cores die op 2,26 GHz draaien. Het geheel wordt aangestuurd door Android 4.4 KitKat en die heeft daarbij de beschikking over 3 GB aan werkgeheugen. Aan de achterzijde zit een 13 megapixel camera met verbeterde optische beeldstabilisatie, de camera aan de voorzijde telt 2,1 megapixel. De batterij is met 3.200 mAh lekker groot en met een behuizing van 8,3 millimeter is alles ook lekker dun gebleven. En net als de G2 zitten de bedieningsknoppen aan de achterzijde.

Knock Code

Handig is dat LG de Knock-functie heeft verbeterd. Hiermee kun je het toestel ontgrendelen door op het beeldscherm te kloppen. Nieuw is dat je eigen patronen kunt maken, Kock Code heet dat. Een leuk alternatief voor een toegangscode. Verwacht de LG G Pro 2 in de kleuren Titan, White en Red binnenkort in de winkels. Prijzen zijn nog niet bekend gemaakt.


Prijsvergelijker LG G Pro 2

Toon alle aanbiedingen van de LG G Pro 2


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel