Samsung kondigt mobieltje aan met ruimte voor 3 simkaarten


In de meeste telefoons kun je gewoon één simkaart stoppen. Mocht je behoefte hebben aan twee simkaarten dan zijn er Dual SIM-toestellen. Maar wat als je drie simkaarten tegelijkertijd wilt gebruiken? Samsung heeft het antwoord!

Want die heeft een Triple SIM-toestel aangekondigd; de Galaxy Star Trios. Alhoewel wij het ons maar moeilijk kunnen voorstellen zijn er markten waar best behoefte is aan dergelijke telefoons. Landen waar providers geen landelijke dekking kunnen bieden bijvoorbeeld. Met andere woorden; opkomende markten zoals Brazilië en Rusland.

Samsung Galaxy Star Trios
Samsung's een-twee-drietje

Daar is de vraag naar Dual SIM-telefoon ook groot en daar zal deze Samsung Galaxy Star Trios vermoedelijk ook gretig aftrek vinden. De Star Trios is zover wij het konden beoordelen gewoon een Galaxy Star die geschikt is gemaakt voor drie simkaarten. En denk niet dat Triple SIM-telefoons uniek zijn want onlangs kondigde ook LG een dergelijk exemplaar aan; de Optimus Tri L1 II. Een omgebouwde Optimus L1 II die ook, je raadt het al, bestemd is voor Brazilië.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel