Handzame en voordelige Samsung Galaxy Core Plus nu leverbaar


Vanaf vandaag ligt de Galaxy Core Plus van Samsung in de winkel. De Core Plus is een licht verbeterde versie van de Galaxy Core die slechts enkele maanden daarvoor werd aangekondigd. Desondanks is de Core Plus een handzame en voordelige telefoon.

Zo beschikt de Core Plus over een redelijk 4,3 inch beeldscherm met WVGA-resolutie. Dat is voor hedendaagse begrippen compact al moet het scherm in de praktijk groot genoeg zijn om mee te werken. En met z'n 9,4 millimeter dunne behuizing is hij ook nog eens lekker dun.

Samsung Galaxy Core Plus
De Galaxy Core Plus is nu verkrijgbaar

Naast handzaam en compact is deze Galaxy Core Plus ook nog eens voorzien van redelijk wat specificaties. Zo kun je er onderweg snel mee internetten (tot 21 Mbps) en kun je informatie uitdelen met andere Galaxy-telefoons dankzij de NFC-techniek. Er is een 5 megapixel camera aanwezig en er is zelfs een tweede aan de voorzijde om mee te videobellen of voor het schieten van selfies. De Samsung Galaxy Core Plus ligt vanaf heden in de winkel in de kleuren wit, zwart en roze. Kijk voor alle prijzen op de Core Plus-prijzenpagina.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel