Firmware Update Friday - Week 7

· 1 reactie


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen! Deze week een firmware update voor de Nokia Lumia 1520 en een hele reeks Sony-telefoons waaronder de Xperia SP, T, V, Z, ZL en ZR.

Nokia Lumia 1520 - v1028.3562.1402.00xx

We beginnen deze week met de enige Nokia met een nieuwe firmware, namelijk de Lumia 1520. Nokia is uiterst geheimzinnig voor wat betreft versie 1028.3562.1402.00xx. We kunnen je dus niet exact vertellen wat er anders is met de voorgaande firmware. Verwacht algemene verbeteringen. De update is beschikbaar via je toestel zelf.

Sony Xperia SP, T en V - Android 4.3

De mooiste update van de week is die voor de Sony Xperia SP, Xperia T en de Xperia V. Zij krijgen na lang wachten eindelijk de beschikking over Android 4.3 Jelly Bean. Je krijgt daarmee niet alleen de beschikking over alle nieuwe dingen die in Android 4.3 zitten, zoals Project Butter en een nieuwe UI, maar je krijgt ook diverse nieuwe Sony-apps. Daarnaast is de batterij-optie Stamina erbij gekomen die dat extra beetje uit je batterij moet halen.

Sony Xperia Z, ZL en ZR - v10.4.1.B.0.101

Tot slot ook nog een update voor de Sony Xperia Z, Xperia ZL en de Xperia ZR. Geen nieuwe Android-versie wel een welkome update. Deze update verbetert volgens Sony de stabiliteit van Bluetooth-verbindingen, de batterij en de YouTube-app. Het update-proces van deze firmware verloopt ook via het toestel zelf.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel