Iedereen op 4G met Alcatel One Touch Pop S3, S7 en S9


Alcatel was blijkbaar nog niet klaar met nieuwe telefoons aankondigen. Nadat het eerder al een hele reeks nieuwe modellen wereldkundig had gemaakt kondigt het nu ook de Pop S-serie aan. Bedoeling is om iedereen aan 4G te helpen.

De Pop S-serie is de zogenaamde speed-uitvoering van de Pop-serie maar dan met 4G ondersteuning. De Pop S-serie heeft een eigen motto: "Makkelijk om te kiezen, makkelijk te gebruiken". Kiezen moet eenvoudig zijn omdat er schermen zijn van 4 tot 6 inch groot en makkelijk vanwege bijvoorbeeld One Finger Zoom dat navigeren tijdens het internetten eenvoudiger moet maken.

Alcatel One Touch Pop S3 color range
De Pop S3

De kleinste van de groep is de Pop S3. Met een 4 inch beeldscherm is hij lekker compact en dankzij de quadcore-processor toch snel in gebruik. Video neemt hij op in Full HD en de camera heeft zelfs beeldstabilisatie ingebouwd. Er zijn vijf verwisselbare covers verkrijgbaar waaronder Flash Yellow, Fresh Turquoise, Hot Pink, Red en Slate.

Alcatel One Touch Pop S7 color range
De Pop S7

Iets groter is de Pop S7 met een 5 inch display. De grootte van z'n batterij is zeker één van z'n pluspunten; 3.000 mAh groot. Tot slot is daar de Pop S9 met een 6 inch groot scherm. Volgens Alcatel One Touch is de S9 een multimediamonster, dat komt onder meer door z'n quadcore-processor die op een soepele 1,2 GHz draait.

Alcatel One Touch Pop S9
De Pop S9

De Pop S7 en Pop S9 zullen verkrijgbaar zijn in vijf kleuren; Mellow Yellow, Soft Blue, Urban Haze, Cream Tangerine en Cream Pink. Prijzen voor de Pop S3, S7 en S9 liggen op respectievelijk 169, 239 en 289 euro.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel