Alcatel One Touch brengt premium Idol 2, Idol 2 Mini en kleine Pop Fit uit


Alcatel One Touch heeft er weer een aantal nieuwe smartphones bij; de Idol 2, Idol 2 Mini en de Pop Fit. Daarnaast hebben de Idol 2 en Idol 2 Mini ook een 4G-variant in de vorm van de Idol 2 S en Idol 2 Mini S.

De Idol 2 en z'n 4G-tegenhanger zijn 5 inch grote Android-telefoons met een geborsteld metalen uiterlijk en quadcore-processor. Er is tevens een 8 megapixel camera beschikbaar die video in 1080p HD op kan nemen.

Alcatel One Touch Idol 2
Alcatel One Touch Idol 2

Is 5 inch echt te groot voor je dan heeft Alcatel ook de Idol 2 Mini uitgebracht. Ook hiervan bestaat een 4G-versie; de Idol 2 Mini S. Beiden hebben een display van 4,5 inch groot en hebben net als z'n grote broer een quadcore-processor en een 8 megapixel camera.

Alcatel One Touch Idol 2 Mini
De Idol 2 Mini

Alle hierboven genoemde toestellen draaien Android 4.3 behalve de Idol 2, die moet het voorlopig met Android 4.2 stellen. Wel zit er een update aan te komen naar Android 4.4 KitKat.

Alcatel One Touch Pop Fit

Daarnaast heeft Alcatel One Touch ook nog de Pop Fit uitgebracht. Een compacte en uiterst kleurrijke Android-telefoon. Zo meet het display een uiterst bescheiden 2,8 inch met een QVGA-resolutie. Er is een 2 megapixel camera en alles wordt aangestuurd door een 1 GHz dualcore processor.

Alcatel One Touch Pop Fit
Alcatel One Touch Pop Fit

Volgens Alcatel is de Pop Fit uitermate geschikt voor mensen die actief en sportief zijn. Zo staat RunKeeper voorgeïnstalleerd en is de app met een swipe-beweging eenvoudig op te starten. Naast een compact toestel geeft Alcatel ook nog eens een gratis set JBL-oordopjes cadeau. Dit kleintje krijgt ook een klein prijsje mee van 89,99 euro en moet vanaf de zomer verkrijgbaar zijn.Praat mee over dit artikel