Huawei kondigt alvast mini-uitvoering aan van onofficiële Ascend P7


Het uitgeven van een mini-uitvoering van je laatste vlaggenschip is helemaal de trend. Bij Huawei denken ze daar ook zo over maar toch geven ze er hun eigen draai aan. De Ascend P7 is namelijk helemaal nog niet aangekondigd, toch is er al een mini-versie.

Dit bijzondere toestel troffen we namelijk al aan op de website van Huawei. Wij doen net alsof onze neus bloedt en bekijken deze Ascend P7 mini eens van dichtbij. En wat blijkt? Het blijkt een zeer premium telefoon te zijn. Iets wat Huawei de laatste tijd vaker doet, tot ons plezier overigens.

Huawei Ascend P7 mini
De Ascend P7 mini

Tijd om naar de specificaties van de Huawei Ascend P7 mini te kijken. Mini blijkt ook bij een Huawei een relatief begrip te zijn want het beeldscherm in de P7 mini is 4,5 inch groot. De resolutie valt wat tegen; qHD. Binnenin treffen we een 1,2 GHz quadcore-processor aan van Qualcomm. De cameraresoluties tellen 8 megapixel aan de achterzijde en 5 aan de voorkant. Het gaat hier om een 4G-toestel met ondersteuning voor categorie 4 LTE. Je haalt in theorie dus downloadsnelheden van 150 Mb/s. Verder treffen we een 2.000 mAh batterij aan waarmee je volgens Huawei een halve maand aan standbytijd haalt. De Huawei Ascend P7 mini komt uit in de kleuren wit en zwart. Wanneer is echter nog niet bekend.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel