Sony Ericsson Xperia neo officieel gepresenteerd

· 2 reacties


De Sony Ericsson Xperia neo, het nieuwe mid-range toestel van de Japans-Zweedse telefoonfabrikant, is officieel gepresenteerd op het persevent van het merk in Barcelona. De meeste details van de telefoon waren gelekt, dus er zijn weinig verrassingen.

Het toestel draait op een 1 Ghz processor, en heeft een 3.7 inch touchscreen. Sony Ericsson installeert Android 2.3 Gingerbread op het toestel, en geeft aan het besturingssysteem van Google de bekende skin die het ook op andere Android-telefoons installeert. Video-weergave op de Xperia neo wordt verbeterd door de mobiele BRAVIA-technologie. Deze techniek werd geïntroduceerd op de Xperia arc, en wordt ook gebruikt op een ander toestel dat Sony Ericsson presenteerde: de Xperia pro.

Xperia neo

Ondanks het feit dat we het hier met een midrange-toestel te maken hebben, rust Sony Ericsson het toestel toch uit met een dubbel camera, een feature die we eerder alleen op hing-end smartphones zagen. De Xperia neo laat zien dat toestellen in het middensegment niet achterblijven. Voor veel gebruikers zal een toestel als deze voldoende kracht in huis te hebben om zonder klachten voor multimedia, social media, bellen en sms'sen te zorgen.


Prijsvergelijker Sony Ericsson Xperia neo

Toon alle aanbiedingen van de Sony Ericsson Xperia neo


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel