Apple houdt 9 maart speciaal Watch-event


Apple heeft een uitnodiging verstuurd voor 9 maart waarin de pers wordt uitgenodigd om zich bij te laten praten over de Apple Watch. Net op tijd om zich aan de belofte te houden om de Apple Watch in het voorjaar uit te brengen.

Apple kondigde september vorig jaar de Apple Watch officieel aan. Op dat moment sprak Apple nog over "begin 2015" wanneer de Watch in de winkel zou liggen. Later ging maart rond als mogelijke verkoopdatum en dat werd later al snel verschoven naar april. Normaliter legt Apple na een presentatie het product snel in de winkel. Grote uitzondering op die regel zijn eerste generatie producten. De Apple Watch is nu juist zo'n eerste generatie.

Apple Spring Forward

Apple moet nog wat details prijsgegeven over de Apple Watch. Zo weten we bijvoorbeeld nog steeds niet alle prijzen. Ja de vanaf prijs bedraagt 349 dollar maar hoeveel de vele uitvoeringen moeten kosten is nog altijd niet bekend. Zo zijn er modellen met een plastic bandje en aluminium behuizing (Sport Edition), een variant van roestvrijstaal en een metalen bandje (gewone Watch) en tot slot een uitvoering van 18 karaats goud met bandjes van leer (Watch Edition). Die laatste zullen vermoedelijk vele duizenden euro's kosten. En dan hebben we ook nog twee formaten; 38 en 42 mm. Natuurlijk verwachten we tijdens die keynote ook de exacte verkoopdatum te weten te komen.


Prijsvergelijker Apple Watch

Toon alle aanbiedingen van de Apple Watch


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel