Update Windows Phone 7 crasht Samsung-toestellen


Een kleine update voor Windows Phone 7 zorgt voor grote problemen. Het mobiele besturingssysteem van Microsoft kreeg een update in voorbereiding op een grotere update.

Microsoft heeft besloten om de update onmiddellijk te stoppen, nadat gebruikers meldden dat hun toestel gecrasht is. "In reactie hebben we de laatste versie van de software voor de Samsung toestellen tijdelijk teruggetrokken, om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Zodra dat het geval is, zullen we de update weer uitrollen", vertelde een woordvoerder van het bedrijf aan WinRumors.

Omnia 7

Opvallend detail is, dat de update weinig om het lijf heeft. Er komen geen nieuwe functies. Het enige dat verbeterd is, is het updateproces. Microsoft doet dat, omdat er binnenkort wel nieuwe functies komen. Een update biedt ondermeer ondersteuning voor kopiëren en plakken. In Nederland is de Omnia 7 getroffen door dit probleem. We verwachten dat je de update niet meer aangeboden krijgt, mocht dat wel het geval zijn, check dan even of deze bug al is opgelost.

Bron: Winrumors.com



Praat mee over dit artikel