Acer kondigt voorafgaand aan MWC Liquid Glow aan met ICS


Acer heeft naast de CloudMobile nog een Android-telefoon in petto voor het MWC. Het bedrijf maakte vandaag slechts dagen voor het begin van het MWC de Liquid Glow bekend. Het 3.7 inch grote toestel draait Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

De contouren van deze Liquid Glow lijken op de eerder bekend geworden CloudMobile. Ook deze Liquid Glow beschikt over de tot nu toe nieuwste versie van Android; Ice Cream Sandwich al is het scherm met 3.7 iets kleiner uitgevallen dan bij z'n grotere broer.

Acer Liquid Glow
De Acer Liquid Glow

De Acer Liquid Glow bestaat uit een mix van soft-touch materialen en chrome en zal in enkele blitse kleuren worden uitgebracht; Sakura Pink, Alpine White en Cat's-eye Black. Acer levert passende thema's mee zodat ook het innerlijk van de telefoon aansluit op het uiterlijk.

Acer zet de Liquid Glow als een mid-end toestel neer, mede door de aanwezigheid van een 5 megapixel camera. Deze beschikt overigens wel over een LED flitser voor donkere omstandigheden. Ondanks het mid-end karakter is er wel een NFC-chip aanwezig zodat met andere Android-telefoons eenvoudig content kan worden gedeeld. Google biedt hier met ICS en de daarin aanwezige Android Beam hier voldoende ondersteuning voor. De Acer Liquid Glow lig in het begin van de zomer in de winkel. Prijzen zijn niet bekend gemaakt.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel