Onaangekondigde Acer CloudMobile met ICS wint prestigieuze design award

· 3 reacties


Acer staat misschien (nog) niet bekend als marktleider op het gebied van design en ontwerp, toch weten de Acer-telefoons wel eens een verrassende blik te toveren bij mensen die ermee in aanraking komen. Zo ook deze CloudMobile met Ice Cream Sandwich.

De CloudMobile won namelijk een iF design award. Een knappe prestatie, vooral omdat Acer ons de CloudMobile nog nooit eerder heeft laten zien. Z'n officiële lancering staat vooralsnog gepland voor het MWC dat pas eind deze maand plaatsvind.

Acer CloudMobile
Acer CloudMobile in volle glorie

En zo wil het dat we alvast een kijkje in de toekomst kunnen nemen op Acer's lineup voor komend jaar. We zien alvast een full-touch-telefoon met Android 4.0 Ice Cream Sandwich met een 4.3 inch groot HD-scherm. Opvallend is dat er geen bedieningsknoppen aanwezig zijn, geheel in lijn dus met Android ICS die louter met virtuele bedieningstoetsen werkt. Verder prijkt op de achterzijde het Dolby Mobile logo en schijnt de behuizing dunner dan 10 millimeter te zijn. Datum van verkrijgbaarheid ligt ergens in het derde kwartaal van 2012. Nog even geduld dus.

AcerCloud

Tevens moet dit de eerste AcerCloud-telefoon zijn, Acer's eigen clouddienst. Wat die dienst concreet voor gebruikers betekent is nog niet geheel bekend maar we hebben een vermoeden dat we daar eind deze maand veel over zullen gaan horen.

Via: Pocket-lint.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel