Samsung Galaxy Mini 2 binnenkort officieel?

· 1 reactie


Afbeeldingen van wat lijkt op officiële persfoto's van de Galaxy Mini 2 S6500 zijn uitgelekt. De oorspronkelijke Galaxy Mini dateert alweer van januari 2011 dus hoogtijd voor een opvolger!

Onderstaande afbeelding kwam binnen op de redactie van GSMArena en laten een kleine Android-telefoon zien. Geheel in lijn dus met de huidige Galaxy Mini die alweer ruim een jaar op de markt is.

Samsung Galaxy Mini 2
Samsung Galaxy Mini 2

Het 3,3 inch grootte toestel is iets groter dan z'n voorganger (3,14 inch) en krijgt standaard Gingerbread mee. Daar is ondanks dat Google inmiddels ICS heeft aangekondigd helemaal niets mis mee. De processor is geklokt op 800 MHz wat in de praktijk meer dan genoeg moet zijn. De camera schiet afbeeldingen op maximaal 3 megapixel en internetten doe je op een maximale snelheid van 7,2 Mbps dankzij HSDPA. Mochten specificaties je weinig zeggen; gewoonweg een eenvoudige en prima telefoon.

Datum van aankondigen zal waarschijnlijk het MWC zijn dat later deze maand in Barcelona gehouden wordt. Samsung kondigt hier weliswaar niet de langverwachte Galaxy S3 aan, maar vermoedelijk wel deze prima midend-telefoon.

Bron: Gsmarena.com


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel