iPhoneApp


Uiteraard heeft NieuweMobiel.NL ook een eigen iPhone-app. Ondanks dat de app eenvoudig genoeg is om zonder uitgebreide gebruikershandleiding door het leven te gaan hebben we toch de moeite genomen het stapsgewijs uit te leggen.

De NieuweMobiel iPhone-App is verkrijgbaar via iTunes en stelt je op een eenvoudige manier in staat om al het nieuws dat we brengen te lezen. Het nieuws is onderverdeelt in telefoon-, geruchten en telecomnieuws. Daarnaast lees je via de app al onze nieuwe producttesten en reviews van de allernieuwste mobiele telefoons.

NieuweMobiel iPhone-app
De app in actie

De toepassing opent met een overzichtspagina waar een lijst met nieuws uit alle categorieën te vinden is. Onderaan het scherm kunnen de aparte categorieën gekozen worden waaronder; telefoon, geruchten, telecom en reviews. Om de NieuweMobiel-app te kunnen downloaden en gebruiken heb je een iPhone 4, iPhone 3G S, 3G of iPod Touch nodig met minimaal iOS 4.2.

Vragen, ondersteuning en suggesties

Heb je goede tips om onze app nog beter te maken? Snap je iets niet of wil je gewoon iets kwijt over onze app? Laat een reactie hieronder kwijt en we zoeken het direct voor je uit!Praat mee over dit artikel