Firmware Update Friday - Week 7


Het is weer tijd om oude vervelende bugs gedag te zeggen! Deze week een firmware update voor de Apple iPhone 4S, de Google Nexus 4 en de Samsung Galaxy Nexus.

Apple iPhone 4S - iOS 6.1.1

We beginnen deze week met een nieuwe firmware voor de Apple iPhone 4S. Normaal brengt Apple iOS-updates uit voor (bijna) alle iPhones maar deze update richt zich met name op de 4S. Deze bugfix verhelpt een probleem dat sommige providers hadden met 3G. Een ander probleem, die Exchange-servers overspoelt met aanvragen, blijft vooralsnog open. Hiervoor brengt Apple later nog een fix uit.

Updaten kan via het toestel zelf en weegt ongeveer 25 MB. Het is dus aan te raden om dit via een thuis WiFi-netwerk te doen.

Google Nexus 4 en Galaxy Nexus - Android 4.2.2

Afgelopen week werd ook Android 4.2.2. uitgerold onder de huidige Nexus-generatie. Hieronder de Nexus 4 en de Galaxy Nexus. De update bevat voornamelijk kleine bugfixes maar zorgt er ook voor dat mensen die hun Nexus 4 (via onofficiële weg) geschikt hebben gemaakt voor 4G ongedaan wordt gemaakt. Als je hier dus gebruik van maakt is de update af te raden. Updaten kan ook hier via het toestel zelf.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel