Samsung kondigt nieuwe telefoonserie aan, voegt er gelijk 4 aan toe


Je zult waarschijnlijk aan wat anders denken bij het woord Rex, maar als het aan Samsung ligt dan denk je binnenkort aan de nieuwe full touch featurephone-serie. Samsung maakt er gelijk een familie van want het kondigde direct de Rex 60, 70, 80 en 90 aan.

De Rex-serie lijkt wel wat op de eerdere Star en Corby-modellen maar dan misschien nog wel wat eenvoudiger. De Rex 60, 70, 80 en 90 verschillen alleen in schermgrootte en camera, waarbij hoe hoger het getal hoe uitgebreider hij is.

Samsung Rex 60, Rex 70, Rex 80 and Rex 90
De Samsung Rex 60, 70, 80 en Rex 90

Toch moeten we ook niet overdrijven want het grootste toestel, de Rex 90, is met een beeldscherm van 3,5 inch ook weer niet heel groot. Toch is het groter dan de 2,8 inch van de kleinste van de vier; de Rex 60. Ook de Rex 70 en 80 beschikken ze over een touchscreen, een homeknop en TouchWiz UI. Hierdoor lijkt het allemaal wel wat op de duurdere Galaxy's maar geen van de Rex-modellen draait onder Android. Alle vier modellen komen in een Dual SIM-uitvoering maar gesproken wordt ook over een single SIM-variant al ontbreekt verdere informatie daarover.

Wanneer de modellen daadwerkelijk in de winkel liggen is nog niet bekend gemaakt. Ook informatie over prijzen blijven we je schuldig.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel