Stijlvolle en compacte Alcatel One Touch Star staat graag in de spotlight


Terwijl fabrikanten de laatste tijd voor steeds groter gaan duikt Alcatel in het gat van de compacte 4 inch Android-smartphone door deze uiterst stijlvolle en premium One Touch Star aan te kondigen.

Geen slechte zet zo lijkt het. Niet iedereen voelt er wat voor om een telefoon van tablet-proporties mee te dragen. Deze Alcatel One Touch Star heeft een premium behuizing van geborsteld aluminium dat in de kleuren zilver, zwart en vrouwelijk roze verkrijgbaar is. Hiermee lijkt Alcatel met name de vrouwelijke doelgroep aan te willen spreken.

Alcatel One Touch Star

Meestal zijn compacte Android-smartphone niet echt krachtige telefoons met handige features. Alcatel doet het anders want de One Touch Star is voorzien van een AMOLED-scherm, het nieuwe Android Jelly Bean, WiFi Direct en een 5 megapixel camera met gezichts- en glimlach-herkenning.

Naast een reguliere uitvoering is er ook een versie met Dual SIM; de One Touch Star 6010D. Details over wanneer de Star verkrijgbaar zal zijn en verwachte verkoopprijzen worden later verwacht.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel