Europese Samsung Galaxy S IV mogelijk zonder LTE


Het laatste gerucht over de Galaxy S IV is dat de Amerikaanse variant wordt uitgerust met een Snapdragon 600 processor, terwijl de Europese variant de Exynos 5 octa meekrijgt. Reden hiervoor is dat die laatste geen LTE ondersteunt.

Omdat het gebruik van LTE in de VS meer is ingeburgerd dan in Europa zal daarom een processor van Qualcomm worden gebruikt. Samsungs eigen Exynos 5 octa processor kan vervolgens in het toestel dat in gebieden verkocht wordt waar LTE minder belangrijk is. Het is ook niet ondenkbaar dat beide uitvoeringen verkrijgbaar zullen zijn, iets wat momenteel ook met de Galaxy S III gaande is.

Samsung Unpacked invitation
Uitnodiging van Samsungs Unpacked Event

Eerder gingen al geruchten dat Samsung gebruik wou maken van Qualcomm's nieuwe Snapdragon 600 processor. Toen werd nog gedacht dat Samsung productieproblemen had met haar eigen octacore processor. Het gebruiken van twee verschillende processors zou bovendien de druk van de ketel kunnen halen bij het massaal produceren van octacores. We gaan het allemaal 14 maart merken als Samsung in New York haar nieuwste vlaggenschip gaat toelichten.

Bron: TaipeiTimes.com


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S III i9300

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S III i9300


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel