Nieuwe Samsung Galaxy E5 en E7 zijn voordeliger metalen smartphones zonder 4G


Samsung heeft een nieuwe lijn metalen Galaxy-telefoons aangekondigd die voordeliger zijn dan de huidige A-serie. De Galaxy E5 en E7 zijn de eerste leden van deze nieuwe familie met schermen van respectievelijk 5,0 en 5,5 inch groot.

Gelukkig was er al het nodige uitgelekt van beide toestellen dus we komen redelijk beslagen ten ijs. De grootste van het duo is de Samsung Galaxy E7 met z'n 5,5 inch grote scherm. Samsung past bij beide toestellen een HD Super AMOLED-scherm toe dus gegarandeerd heldere kleuren met een rijk contrast. Qua camera's kijkt de E7 aan tegen een 13 en een 5 megapixel exemplaar. Beide modellen zijn uitgerust met een 1,2 GHz quadcore processor.

Samsung Galaxy E5 and E7
De nieuwe Galaxy E5 en E7

Waar je Galaxy E5 in verschilt is z'n schermafmeting; 5.0 inch maar nog wel met dezelfde HD-resolutie. Het geheugen komt uit op 1,5 GB in plaats van de 2 GB in de E7. De camera aan de achterzijde telt 8 megapixels groot en de batterij komt uit op 2.400 mAh. In de Galaxy E7 zit nog een exemplaar van 2.950 mAh. Wat beide modellen echter missen is 4G-ondersteuning. Dat lijkt naast het prijsverschil dan ook de grootste wijziging ten opzichte van de Galaxy A-serie. De maximale downloadsnelheid bedraagt 42 Mbit/s (HSPA+). Samsung hoopt de Galaxy E5 en E7 eind januari te kunnen aanbieden. Verwachte prijzen voor de E5 liggen op 255 euro en 305 voor de E7.

Bron: @mysmartprice


Prijsvergelijker Samsung Galaxy E7

Toon nog meer aanbiedingen van de Samsung Galaxy E7


Prijsvergelijker Samsung Galaxy E5

Toon nog meer aanbiedingen van de Samsung Galaxy E5


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel