WhatsApp voortaan gratis

Binnen enkele weken nooit meer betalen voor WhatsApp


Niet iedereen hoefde te betalen voor WhatsApp maar mensen die dat wel deden hoeven dat voortaan ook niet meer te doen. De berichten-diensten die onlangs in handen kwam van Facebook laat haar abonnementen-dienst vallen.

Sommigen konden WhatsApp gratis downloaden, anderen moesten 99 cent betalen voor installatie. En anderen moesten ieder jaar 99 cent betalen. Vooral mensen met een iPhone waren vaak de klos. Aan dit ondoorzichtig betaalsysteem komt nu volledig een einde want CEO Jam Koum heeft laten weten dat WhatsApp voortaan geen geld van gebruikers meer vraagt.

WhatsApp
Nooit meer betalen voor WhatsApp

Hopelijk komt hiermee ook een einde aan de scam die je geregeld voorbij ziet komen op websites waarin mensen onder druk gezet worden om WhatsApp te verlengen. Dat bericht is niet afkomstig van WhatsApp zelf en is een vorm van oplichting. Toch trappen veel mensen er in vanwege de vrees om zonder WhatsApp te zitten. Het gratis worden van WhatsApp gaat vanaf vandaag in al kan het sommige weken duren voordat alle apps geüpdatet zijn en er rekening mee houden. Tot die tijd wordt aangeraden vooral niet te betalen. Eén van de reden waarom WhatsApp geen geld meer vraagt is omdat veel concurrerende diensten ook gratis zijn.

Afbeelding: downloadsource.fr (cc)


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel