Alcatel introduceert op CES-beurs nieuwe Pixi 4-lijn


Alcatel OneTouch heeft voorafgaand aan de CES-beurs in Las Vegas alvast drie nieuwe smartphones aangekondigd. Al deze instapmodellen van 4, 5.3 en 6 inch groot maken deel uit van de nieuwe Pixi 4-serie.

Deze nieuwe Pixi 4-lijn volgt de Pixi 3-serie uit begin 2015 op. Dat waren toen al eenvoudige instapmodellen en deze Pixi 4-serie is niet veel anders. Ondanks dat Alcatel OneTouch in haar persbericht geen specificaties noemt gaan we er wel vanuit dat het hier om relatief eenvoudige modellen gaat. Wat wel bekend is gemaakt zijn de schermgroottes van 4.0, 5.3 en 6.0 inch groot.

Alcatel One Touch Pixi 4 (4.0)
De Pixi 4 (4.0) met selfieflash

Alcatel belooft ondanks deze instapspecificaties wel "een uitstekende gebruikerservaring voor wat betreft design, audio, camera en batterijduur". We houden nog even een slag om de arm wat daarmee precies bedoeld wordt. Op de persafbeelding van de Pixi 4 (4) lijkt in ieder geval een selfieflitser zichtbaar te zijn. De Pixi 4-lijn krijgt naast dit trio smartphones ook nog een 7 inch grote Android-tablet. Prijzen en beschikbaar van de modellen uit de Pixi 4-serie zijn nog niet bekend gemaakt. Beschikbare kleuren verschillen per model maar de grote Pixi 4 (6) is in ieder geval verkrijgbaar in zwart, wit, cyaan, rood en pink.Praat mee over dit artikel