Toekomstige Samsung Galaxy J5 (2016) krijgt groter scherm

· 1 reactie


Er lijkt bewijs te zijn voor een 2016-editie van de Samsung Galaxy J5. De eerste J5 kwam in juni van 2015 uit en was uitgerust met een selfie-flitser. Het 5 inch grote toestel lijkt nu net als andere A en J-modellen een 2016-versie te gaan krijgen.

En we hebben meteen al een verschil gevonden want de opvolger van de Galaxy J5 krijgt een groter 5,2 inch scherm. Nu moeten we erkennen dat het verschil met een 5 inch paneel minimaal is, een ruimer beeld is altijd mooi meegenomen. De schermresolutie blijft trouwens wel ongewijzigd op HD. Ook de eerste Samsung Galaxy J5 moest het stellen met 1280 bij 720 pixels.

Samsung Galaxy J5 (2016)

Iets wat Samsung echter bij hetzelfde houdt is z'n processor. Je zou het een opvallende keuze kunnen noemen om nogmaals de Snapdragon 410 toe te passen. Wel krijgt de Galaxy J5 (2016) de beschikking over meer werkgeheugen. Die is namelijk vergroot van 1,5 naar 2 GB aldus de benchmark van GFXBench. Wat Samsung verder nog bij het oude heeft gelaten is de 13 megapixel camera op de achterkant en de 5 megapixel selfiecamera. Wat ons betreft is dat een prima keuze. Mogelijk heeft Samsung op het gebied van de lens of de software nog verbeteringen aangebracht. De eerste J5 ging tegen alle verwachtingen in hier wel in de verkoop dus we houden goede hoop op de 2016-uitvoering van het toestel.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy J5

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy J5


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel