LG geeft G6 en Q6 extra set kleuren

Moroccan Blue, Lavender Violet en Raspberry Rose komen van de V30 overwaaien


LG heeft bekend gemaakt dat de kleuren Moroccan Blue, Lavender Violet en Raspberry Rose waarin de V30 al verkrijgbaar was ook naar de G6 komen. Ook de LG Q6 krijgt extra kleurtjes maar moet de Raspberry Rose uitvoering missen.

De LG G6 was al in de kleuren Astro Black, Ice Platinum, Mystic White, Terra Gold en Marine Blue aangekondigd en los van de blauwe uitvoering zijn ze hier ook allemaal verkrijgbaar. Of de uitvoeringen Moroccan Blue, Lavender Violet en Raspberry Rose hier ook daadwerkelijk uitkomen is nog afwachten, wij zullen ze toevoegen zodra we ze ergens spotten. De LG Q6 krijgt ook nieuwe kleuren al gaat het hier alleen om Moroccan Blue en Lavender Violet. De Q6 was al eerder in de kleuren Astro Black, Ice Platinum, Mystic White, Terra Gold en Marine Blue aangekondigd.

LG G6 en Q6 nieuwe kleuren
NIeuwe kleuren voor de LG G6 en Q6

Het uitbrengen van extra kleuren wordt meestal gezien om de verkoop nog een extra boost te geven. De LG G6 en Q6 zijn al een tijdje verkrijgbaar en dat betekent dat de eerste golf verkopen inmiddels wel achter de rug is. Beide toestellen beschikken trouwens over een relatief groot FullVision-scherm waarbij de schermranden tot een minimum gebleven zijn. LG was één van de eerste fabrikanten die een dergelijk scherm toepaste. Inmiddels zijn veel andere fabrikanten gevolgd. Wordt de G6 nog gezien als een vlaggenschip, de Q6 is juist een mid-range model met veel lager prijskaartje maar die dankzij z'n uiterlijk toch modern en premium oogt. De nieuwe kleuren zullen vanaf februari in thuisland Korea te koop worden aangeboden, andere landen volgen daarna snel.


Prijsvergelijker LG G6
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon DE
Gold
€ 474,03 € 474,03   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de LG G6


Prijsvergelijker LG Q6

Toon alle aanbiedingen van de LG Q6


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel