Eerste hands-on beelden van de Sony Ericsson Xperia arc


Gisteren hadden we de eerste officiële plaatjes van de Sony Ericsson Xperia arc voor je, vannacht volgde de officiële presentatie. Nu zien we het toestel al in actie. De smartphone zelf ziet er erg goed uit, en het scherm stelt ook niet teleur!

Op de CES laat een werknemer van Sony Ericsson even kort de Xperia arc zien. Het toestel ziet er erg mooi uit, dankzij de boog in de achterkant. De meeste aandacht gaat uiteraard naar het Reality Display met de Sony BRAVIA-technologie. Dit ziet er behoorlijk goed uit. De kracht van de beeldtechnologie van Sony zie je vooral aan het einde van de video, wanneer er een filmpje van Final Fantasy wordt afgespeeld. Momenteel valt wel op dat de menu’s nog een lichte lag hebben. Het gaat hier natuurlijk wel om een hele vroege versie zonder definitieve hard- of software.

Specs

Dan nog wat harde cijfers. De Xperia arc heeft een 1GHz Snapdragon processor, een 4,2 inch beeldscherm met een nog onbekende resolutie en een 8,3 megapixel camera. Het toestel is volgens het persrapport slechts 8,7 mm dik. Dat is opvallend omdat LG op diezelfde beurs de ‘dunste smartphone ter wereld’ aankondigde: deze is 9,2 mm dik! De Xperia Arc komt aan het eind van dit kwartaal naar Nederland, en zal beschikbaar zijn in twee kleuren: midnight blue en misty silver.


Prijsvergelijker Sony Ericsson Xperia arc

Toon alle aanbiedingen van de Sony Ericsson Xperia arc


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel