Officiële afbeeldingen Sony Ericsson Xperia Arc gelekt

· 6 reacties


We noemden het toestel Xperia X12 en Anzu, maar de echte naam lijkt Xperia arc te worden. Het nieuwe toptoestel van Sony Ericsson is nog niet gelanceerd. De officiële afbeeldingen staan echter al op internet.

Eerder vandaag berichtten we al over een poster op de CES in Las Vegas, met daarop een onbekend toestel van de Japans/Zweedse fabrikant Sony Ericsson. Naar nu blijkt gaat het om de Xperia arc. De nieuwe smartphone van Sony Ericsson is genoemd naar de boogvorm die aan de zijkant van het toestel te herkennen is. In de video onder dit bericht krijg je een goede indruk van het design van de opvolger van de Xperia X10.

Xperiaarc 1

BRAVIA

De Xperia arc wordt uitgerust met BRAVIA-techniek, een beeldverbeteringsalgoritme dat gebruikt wordt voor de televisies van Sony. De komst naar de smartphone moet ervoor zorgen dat de Xperia arc een beter beeld geeft dan de concurrentie. In onderstaande video wordt de BRAVIA-techniek aan je voorgesteld:

De Sony Ericsson Xperia arc krijgt de mogelijkheid om in Full HD video op te nemen, en voegt zich daarmee bij andere fabrikanten die telefoons met Full HD-opnamemogelijkheden op de markt brachten of van plan zijn dat te doen.

Xperiaarc 3
Xperiaarc2

Bron: Gagadget.ru


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel