iPhone 5-behuizing nu al uitgelekt?


De opvolger van de iPhone 4 wordt nog niet snel verwacht maar diens behuizing is al wel uitgelekt volgens de maker van dit filmpje.

We zien in het filmpje een op het oog niet gewijzigd uiterlijk. En dat is vermoedelijk exact wat Apple in gedachten heeft voor de 'iPhone 5', zoals de nieuwe iPhone moet gaan heten. Apple was tijdens de introductie van de iPhone 4 nogal prat op het nieuwe uiterlijk. Het nieuwe jasje lijkt dus nog een jaartje mee te kunnen.

Toch zijn er wel degelijk wijzingen. Zo wil Apple dolgraag wat doen aan wat inmiddels bekend is geworden als 'antennagate'. Zo lijkt de nieuwe behuizing uit (nog) meer onderdelen te bestaan. Hoe dit het signaalprobleem exact moet gaan oplossen moet nog blijken.

Evolutie

De meeste wijzigingen zijn overigens te vinden aan de binnenzijde. Het zijn daarom met name bedrijven die zich met onderdelen bezig houden die de grootste wijzigingen gaan voelen. De iPhone 5 is daarom geen revolutie te noemen, maar eerder een evolutie van de bestaande iPhone 4. Zo zien we bijvoorbeeld ook geen microUSB-aansluiting zoals eerder door de Europese Comissie werd opgedragen.

De video belooft ons overigens tot slot volgende week meer informatie. We kijken met spanning uit naar het laatste nieuws omtrent de iPhone 5 en brengen je natuurlijk hier zo snel mogelijk al het nieuws.

Bron: Bgr.com


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel