Nieuw Sony Ericsson-toestel gespot op poster


De CES, de jaarlijkse electronicabeurs in de Verenigde Staten, staat op het punt te beginnen. Fabrikanten zijn begonnen hun stands op te bouwen op het beursterrein in Las Vegas. De eerste afbeeldingen van nieuwe toestellen zijn daardoor al uitgelekt.

Bij de beurs werd een poster met een tot op heden onbekend toestel van Sony Ericsson gespot. Helaas is alleen de bovenste helft van de telefoon te zien, dus moeten we onze conclusies daarop baseren. Het gerucht gaat dat het toestel op de poster de Anzu of X12 is, een smartphone die al eerder uitlekte. Wij lieten je in november de eerste foto's van dat toestel zien.

Sony ericsson ces1
Het nieuwe toestel op een poster

Net als het in november gelekte toestel is de telefoon op het plaatje erg dun. Ook de rest van de behuizing komt redelijk overeen. De specificaties die met de eerste afbeeldingen naar kwamen waren een 4,3 inch scherm met een resolutie van 800x480 pixels. Het toestel draait op Android. Of het hier echt om het nieuwe topmodel van het Japans/Zweedse bedrijf gaat zal binnen enkele dagen blijken. We houden je op de hoogte!

Bron: EngadgetPraat mee over dit artikel