Microsoft neemt voorloopje op Windows Phone 7 planning

· 1 reactie


Microsoft heeft tijdens haar CES-keynote uiteraard ook aandacht besteedt aan het nieuwste mobiele besturingssysteem van de softwaremaker. Een update is aanstaande en details daarover zijn bekend.

Zo meldt het bedrijf dat de update "niet lang meer op zich laat wachten" en dat deze sowieso copy/paste-functionaliteit bevat. Tevens heeft het bedrijf uit Redmond flink lopen sleutelen waardoor de algehele snelheid verbeterd is. En dat terwijl wij de eerste WP7-toestellen al niet bepaald langzaam vonden. De update heet intern bij Microsoft 'NoDo' wat verwijst naar een grapje waarbij een collega vergat donuts mee te nemen naar een bijeenkomst. Het is dus geen onder-de-gordel-verwijzing naar Android Donut oid.

Game Room logo

Maar er is meer Windows Phone 7 nieuws. Bijvoorbeeld op het gebied van games. Zo komen de spellen 'Fable Coin Golf' en 'Game Room' naar Windows Phone 7. Op software-gebied doet Windows Phone 7 het overigens helemaal niet slecht. Zo komen er per dag 100 toepassingen bij en zijn er intussen 20.000 ontwikkelaars bezig met nieuwe apps.

Februari

We verwachten zelf dat de Windows Phone 7 NoDo-update in februari officieel gaat tijdens het MWC-event. We houden je natuurlijk in de tussentijd op de hoogte.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel