Oeps! BlackBerry twittert vanaf een iPhone


Waar gewerkt wordt worden fouten gemaakt. Deze is alleen wel wat pijnlijk. Het officiële BlackBerry Twitter-account heeft namelijk een tweet verstuurd vanaf een iPhone. Het bericht werd snel verwijderd maar net niet snel genoeg.

Want iemand heeft er tijdig een screenshot van kunnen maken. Nu is in de huidige Twitter-app en op de website niet meer te achterhalen vanaf welk apparaat iemand een bericht verstuurd maar sommige third party-apps laten dat nog wel zien. Vandaar dat zo weinig mensen het bericht in eerste instantie opviel. Pijnlijk is het natuurlijk wel.

Blackberry iPhone tweet
Foutje, bedankt!

Nu hoeft het helemaal niet zo te zijn dat ze op het BlackBerry hoofdkantoor allemaal met een iPhone rondlopen, mogelijk is een apart ingehuurd bedrijf dat verantwoordelijk is voor de PR de schuldige. Die zullen dan wel een ongemakkelijk gesprek met BlackBerry tegemoet kunnen zien. Het is trouwens niet de eerste keer dat BlackBerry wat ongemakkelijk met Twitter omgaat. Eerder nog verstuurde ook merk-ambassadeur Alicia Keys een bericht via haar iPhone. Dat probeerde ze op te lossen door te claimen dat haar account was gehackt. Mevrouw Keys staat inmiddels niet meer op de loonlijst. Dat belooft dus weinig goeds voor wie deze keer het bericht verstuurd heeft.

Bron: The Verge.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel