ZTE laat tijdens MWC een Tizen-telefoon zien


Het wil Tizen voorlopig nog maar niet lukken om op een daadwerkelijk toestel te komen, maar volgens berichten zou ZTE het aandurven. Dat wil zeggen, ze laten een werkend model zien tijdens het komende MWC.

Ze willen hiervoor een ZTE Geek gebruiken. Dit toestel is niet nieuw en werd al eens eerder aangekondigd met een Intel-processor waarna hij uiteindelijk toch met een Nvidia Tegra 4-processor werd uitgebracht. De Geek duikt op in een speciale Tizen-demonstratie. We gaan er dus gemakshalve even vanuit dat de Geek daadwerkelijk Tizen draait en niet Android waar hij oorspronkelijk mee werd aangekondigd.

ZTE Geek with Tizen

Eerder konden we je al melden dat de eerste Tizen-telefoon tijdens het MWC werd aangekondigd. We hebben het dan wel over een Samsung-telefoon. Tizen ondervindt veel tegenslag. Zo werd enkele dagen geleden nog de lancering van een Samsung-telefoon met Tizen door een Japanse operator geschrapt. De operator verwacht te weinig belangstelling. Of de ZTE Geek ook daadwerkelijk met Tizen wordt uitgebracht is onwaarschijnlijk.

Via: Tizen.gr


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel