Sony Xperia 1 IV reviews


Lees hier Sony Xperia 1 IV reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Xperia 1 IV vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Sony 1 IV review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


8,0
1 review
5 sterren
0 reviews
4 sterren
1 review
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Zonder schaamte een echte Sony”

PhoneArena ·

  • Licht en comfortabel
  • Camera's schieten goede video
  • Koptelefoonpoort, notificatie LED
  • Stereo luidsprekers klinken goed
  • Draait erg soepel
  • Stevige prijs
  • Foto-kwaliteit camera's vallen tegen
  • 3 verschillende camera-apps, geen voelt goed uitgewerkt
  • Geen oplader, kabel of oordopjes in de doos

De Sony Xperia 1 IV is bedoeld als het Sony vlaggenschip voor 2022. Volgestouwd met de nieuwste hardware en de laatste functies die Sony te bieden heeft. Hij is niet zo over de top als de Xperia PRO-I met z'n 1 inch grote sensor, maar het is duidelijk dat deze Xperia 1 IV daar wel dicht tegen aan schuurt.

Sony wil dat dit een telefoon is voor creatievelingen, en dat wordt meteen duidelijk als je ziet dat er 3 verschillende camera-apps aanwezig zijn met ieder tal van settings. Z'n 120 Hz 4K scherm en volle stereo luidsprekers zijn daar om te helpen om media zo aangenaam mogelijk te maken. Z'n lage gewicht en hoge grip maakt dat je hem eenvoudig dagelijks met je meedraagt.

Het is ergens ongelofelijk dat Sony vast blijft houden aan de koptelefoonpoort, ondanks dat het bedrijf diverse volledig draadloze koptelefoons heeft die het je met veel plezier verkoopt. Ik weet dat het gek is maar ik kan het wel waarderen dat deze doodeenvoudige connector op deze zeer premium telefoon zit.

Echter, kijkend naar z'n vraagprijs is het moeilijk om de Sony Xperia 1 IV aan iemand aan te bevelen. Op het moment van schrijven bedraagt die €1399 wat meer is dan een 256GB iPhone 13 Pro Max. En het is meer dan een 256 GB Galaxy S22 Ultra.

Voor het geld wat Sony er voor vraagt lijkt de Xperia 1 IV niet eens genoeg te bieden voor die-hard Sony-fans. En als je puur objectief naar het plaatje kijkt dan bieden de Galaxy S2 Ultra, iPhone 13 Pro en Pixel 6 Pro natuurlijk meer voor hun geld.

Bron: https://www.phonearena.com/reviews/Sony-Xpeira-1-IV-review-unapologetically-Sony_id5378

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven