Sony Ericsson K610i reviews


Lees hier Sony Ericsson K610i reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Ericsson K610i vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Sony K610i review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


7,3
8 reviews
5 sterren
4 reviews
4 sterren
2 reviews
3 sterren
1 review
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Sony Ericsson K610i review”

·

 • Afmeting en gewicht
 • Compact UMTS zaken toestel
 • Essentiële verbeteringen in gebruikersinterface
 • Geheugenkaart slot
 • Laden via de datakabel
 • Mooi strak uiterlijk
 • Volledig ingebouwde RSS-lezer
 • Geen camerabescherming
 • Geen radio aanwezig
 • Geheugenkaartslot achter klep
 • Matige camera
 • Redelijk scherm
 • Toetsen op de zijkant te klein

Door menig persoon volkomen over het hoofd gezien, maar wellicht één van de belangrijkste peilers binnen de range met Sony Ericsson producten. De nieuwe K610i is het toestel dat eindelijk de markt van de standaard zakelijke modellen binnenkomt en het op zal nemen tegen de 62XX-serie van Nokia. In de komende periode zullen dat de 6233 en 6234 zijn.


Erik ·

Na anderhalf jaar weer van Siemens overgestapt naar SonyEricsson, maar dat had ik al veel eerder weer moeten doen. De bediening en eenvoud van een SE is vele malen beter. De menus spreken voor zich en gelukkig heeft deze telefoon geen joystick, maar gewoon knopjes.

De K610i heeft voor mij genoeg functies en met een grotere geheugenkaart ga ik m vaker gebruiken als MP3-speler. Voor deze telefoon zijn veel accessoires verkrijgbaar, maar wordt helaas geleverd in een nagenoeg lege doos (boekjes, UBS-kabel en lader).

Ik ben met deze telefoon erg tevreden en hoop hier lang mee te mogen bellen.

0 0

Melvin ·

Telefoon functioneerde binnen 2 maanden niet meer naar behoren. Nu voor de 3de keer voor reparatie weg voor zelfde probleem en heb hem nu al denk ik 2 maanden niet meer in gebruik. Oftewel een miskoop geweest ben nu opzoek naar de nokia e50.

0 0

Gioor ·

ik heb dit toestel nu 3 dagen en ben err zeer tevreden mee. Hij voldoet aan al mijn eisen. Mp3 speler doet het super met geweldig geluid. Het enige minpunt is dat het internet knopje soms in de weg zit. Maar dat is een kwesie van wennen.
Voor de rest vond ik het alleen jammer dat ik er zelf oordopjes bij heb moeten kopen omdat die er dus niet bij zaten ..
Maar deze telefoon is echt een aanrader!

0 0

strathguy ·

Ik heb het toestel genomen in combinatie met een Orange abonnement. Ik heb verschillende toestellen gehad. Goed stevig toestel. Ik heb het al een aantal keer laten vallen maar niks geen problemen. Goede belkwaliteit. MP3 speler is ook goed. Echt supergeluid.
Ontzettend veel functies, zoals opvragen batterijstatus, smsteller, etc. Fotokwaliteit is goed, net zo goed als de Samsung E900. Alleen jammer dat hier geen flitser op zit. Video opneemfunctie kwaliteit is slecht. Maar dat zijn eigenlijk de enige minpuntjes die ik heb. Ik ben er erg tevreden mee. Ik heb een zeer goede keus gemaakt! Volgend jaar verlengen met weer een nieuwe Sony Ericsson.

0 0

Melvin ·

Fijn toestel, alleen jammer dat er geen flits op zit en het knopje voor het internet en snelkoppelingen druk ik te vaak in. En zo druk ik vaak een sms weg en dat is onhandig. Maar voor de rest een superfijn toestel.

0 0

bompie ·

Ik heb de K610i nu een maand en het toestel voldoet nog steeds zeer goed de 3G werkt ook zeer goed. Het is een fijn toestel!

0 0

bompie ·

Het toestel doet het na een week zeer goed. Ik heb de grijze maar ik zie de rode liever. Maar die is er nog niet!Voor de rest is het toestel zeer ok!

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven