Sony Ericsson G502 reviews


Lees hier Sony Ericsson G502 reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Ericsson G502 vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Sony G502 review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


6,0
4 reviews
5 sterren
0 reviews
4 sterren
3 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Sony Ericsson G502 review”

·

  • Formaat en gewicht
  • Internetopties
  • Design
  • 2.0 megapixel camera
  • Slijtvastheid
  • Toetsenbord

De G502 is door Sony Ericsson gepresenteerd als een supersnelle, maar betaalbare, internettelefoon. Deze belofte moet het toestel waarmaken met uitgebreide features op het gebied van mobiel internet. Daarvoor is de G502 geschikt gemaakt voor HSDPA en kan hij overweg met e-mail, RSS feeds en Google Maps for Mobile. Ook een weblog kan met de G502 bijgehouden worden. Wat heeft de G502 met zijn bescheiden uiterlijk precies te bieden en maakt hij zijn belofte van betaalbaar en snel internet waar?


Jozias ·

Op zich goed toestel, maar valt veel te vaak uit! Midden in een gesprek, altijd op een moment dat je het ding dringend nodig hebt sad Al terug geweest naar de verkoper, maar (grote keten) weet van niets natuurlijk.
Van pure ellende maar een andere gekocht.

0 0

Iris ·

Ik had hetzelfde probleem na 2 dagen waren alle toestjes aan de bovenkant verkleurd dat dat alles er af bladerde.
Verder eigenlijk een heel goed toestel. Ik heb nu de LG Prada II en daarbij moet ik elke week me sms box legen omdat ie al vol zit. Bij deze telefoon heb ik m nog nooit hoeven legen. Groot geheugen dus (aangezien ik een extreme smser benrazz)

Verder heb ik m in totaal een half jaar gehad tot dat ik er genoeg van had. heb m nu als reserve en hij heeft helemaal geen kuren doet t nog perfect en gebruik m nu nog als reserve en als kroeg telefoon.

Verder toestel kan ook goed tegen een stootje zonder dat ie echt beschadigt raakt.

Kortom perfect toestel voor iemand die m vollop wil gebruiken ma niet teveel geld kwijt wil zijn.

Qua functies op t internet werkt ie ook prima niet altijd even handig wegens t kleine scherm ma wel beter dan dat je verwacht van zo'n toestel.

0 0

Stefanie ·

PLUSPUNTJES:
Hele handige telefoon, alles wat je nodig bent zit er op. geluids kwaliteit is perfect, zowel als door de oordopjes als luidspreker.Geluid kan ook hard,(vergeleken me oude LG) Heldere, duidelijke camera.

MINPUTJES: Ik had de telefoon nog geen 3dagen en bij de gekleurde knopjes(zilver bij mij) ging het zilvere er al af bladderen. Ook is het bij deze telefoon duur om dingen aan te passen of schaffen. Simlockvrij laten maken gaat heel moeilijk dus ik zou hem gewoon simlockvrij kopen. Ook moet er een M2 geheugenkaartje in, en die zijn duurder dan SD.

Wel te spreken over deze telefoon.

(maand in bezit)

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven