Sony Ericsson G502 review


De G502 is door Sony Ericsson gepresenteerd als een supersnelle, maar betaalbare, internettelefoon. Deze belofte moet het toestel waarmaken met uitgebreide features op het gebied van mobiel internet.

Daarvoor is de G502 geschikt gemaakt voor HSDPA en kan hij overweg met e-mail, RSS feeds en Google Maps for Mobile. Ook een weblog kan met de G502 bijgehouden worden. Wat heeft de G502 met zijn bescheiden uiterlijk precies te bieden en maakt hij zijn belofte van betaalbaar en snel internet waar?

De G502 heeft veel overeenkomsten met de K660i en het is dan ook de vraag of het echt een toevoeging is voor het huidige aanbod van Sony Ericsson. Daarnaast krijgt het toestel concurrentie van de Samsung U800 Soul B.

Wat zit er bij het toestel?

De G502 wordt in een mooi compact, vierkant doosje geleverd met daarbij een netadapter en een headset. De bekende standaard accessoires en niks bijzonders dus. De accessoires maken een solide indruk en zullen het niet snel begeven. Daarnaast zit er een Snelstartgids en een uitgebreide handleiding bij. De CD-rom met software die wel aangegeven staat op het doosje ontbreekt echter bij ons testexemplaar. Dit kan gelukkig makkelijk omzeild worden doordat de software tevens te downloaden is vanaf de Sony Ericsson site. Ook een Memory Stick Micro (M2) geheugenkaart ontbreekt in het pakket. De meegeleverde batterij heeft een capaciteit van 950 mAh.


Vermelde toestellen

Praat mee over dit artikel