Sony Ericsson C902 reviews


Lees hier Sony Ericsson C902 reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Ericsson C902 vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Sony C902 review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


8,3
14 reviews
5 sterren
9 reviews
4 sterren
3 reviews
3 sterren
1 review
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Sony Ericsson C902 review”

·

  • Duurzaam, solide design
  • Kwaliteit camera
  • Menustructuur
  • Messaging mogelijkheden
  • Formaat beeldscherm
  • Flitser
  • Stofgevoeligheid camera-slide

De Sony Ericsson C902 is alweer sinds het tweede kwartaal van dit jaar op de markt, maar is weer helemaal ‘in the picture’ aangezien dit het toestel is wat James Bond gebruikt in de nieuwe film 'Quantum of Solace'. De Bond-film makers hebben blijkbaar een deal met Sony Ericsson want ook bij de vorige film werd een Sony Ericsson gepromoot; de K800i. Voor de review-versie hebben wij de Luscious Red versie, waar de speciale Bond-editie in Titanium Silver is.


addy ·

Ik heb dit toestel nu dik 2 jaren in gebruik. Erg prettig om mee te werken. Gebruik hem veel op mn werk om foto's te maken van onderdelen en verstoringen. Het grote manco van dit toestel is het geluid. Hij is in de 2 jaar dat ik hem heb 3 maal ter reparatie opgestuurd geweest. Het geluid is snel vervormd of doet het helemaal niet meer. Ik heb meerdere kennissen die het zelfde probleem met het toestel hebben. Bij de eerste reparatie hebben ze mn toestel geupgrade waarschijnlijk. Want voor de reparatie moest ik hem elke 2 dagel opladen en erna om de week tot 10 dagen. Verder een prachttoestel

0 0

kayleigh ·

Ik heb de vodafone uitvoering gehad en de T-mobile. vodafone is echt aan te raden want T-mobile is gewoon k)t bij dit toestel

0 0

- ·

Heb deze mobiel nu net 2 dagen en kan er niet vanaf blijven! Echt een prachtding is het. De camera is heel goed, goede kwaliteit en allerlei verschillende functies, die met toetsen/touch-keys te bedienen zijn. De touch-keys zitten naast het scherm en werken alleen voor de camera, daarvoor moet je wel het klepje uitschuiven.
De functies zijn net zoals op alle andere SE mobiels hetzelfde maar blijven leuk om te gebruiken.
Daarnaast is er standaard al flink wat geheugen, ik stond er echt van te kijken hoeveel liedjes/fotos er wel niet op konden!
De vormgeving vind ik weer prachtig! De toetsen zijn redelijk klein maar dat went vanzelf. Daarnaast komt er blauw licht als je het klepje van je camera openschuift. Echt prachtig.
Bellen nog niet veel mee gedaan maar bij me vorige mobiel moest ik de belfunctie standaard op speaker zetten omdat je de ander anders niet kon verstaan maar bij deze mobiel hoor je de ander luid en duidelijk.
Ik vind het een top mobiel!

0 0

Frank ·

Ik heb hiervoor een W890i gehad, daardoor weer een SE vanwege goede ervaring. De C902 sprak mij erg aan door zijn uiterlijk en kleine formaat en toch redelijk groot scherm ondanks dit kleine formaat. De schuifbare bovenkant om de 5MP camera in te schakelen is een leuke vondst, maar onhandig qua vuil, dat blijft daar makkelijk tussen zitten. Ik moest wel erg wennen aan de wat kleine toetsen, is soms wat lastig omdat de telefoon vrij smal en dun is houd het wat lastig vast, maar dit is enkel een kwestie van wennen. Internet op deze telefoon is geen aanrader, lange laadtijd en past niet goed in het scherm. Zelf heb ik ondanks de gebruiksvriendelijkheid van de telefoon helaas wel wat (softwarematige) problemen gehad met de telefoon. Veel vastlopen, ongeveer 4 seconden, en dan gaat hij weer verder met wat je aan het doen was. Tijdens het bellen kon je dan zelf niet diegene horen die tegen je praatte, maar de ander jou wel (ook ongeveer 4 sec).
Dit is allemaal op te lossen door terug te sturen naar Fabrikant.
Al met al is het wel echt een hele fijne telefoon, mooi beeld met mooie kleuren, goede camera en videokwaliteit. Prima flits ook. De bewerkingsopties voor foto's zijn ook leuk om te gebruiken. Ook weer de walkmanfunktie is top op deze telefoon!

0 0

Timo ·

Een goede telefoon, maar in verhouding met mijn laatste telefoon van SE (V630i) is de batterij snel leeg, maximaal 1,5 dag en dan weer opladen.

Voor de rest tevreden na een paar weken in bezit.

0 0

Anoniem ·

Jammer genoeg heb ik dit toestel zelf niet, maar ik heb het gekocht voor mijn vriendin. Ze is erg tevreden over het toestel, een grote vooruitgang in vergelijking met haar LG. Alleen het design vind ze iets minder vrouwlijk. Het gebruiksgemak van SE is eigenlijk niet te overtreffen vind ik zelf, ik ben werkzaam in de telecomsector en er is niks eenvoudiger.
Ook de 5MP geeft schitterende fotos en is makkelijk in te stellen via de touch screen. Wel had ik iets meer verwacht van de PhotoDJ, die niet veel uitgebreider is dan mijn eigen W890. Maar het is wel leuk.
Een echte topper weer grin.

0 0

john ·

Mooi toestel! vooral de james bond editie (die ik heb, met 2 gb geheugenkaart)
je kan er veel mee, en de camera is Geweldig. Alleen 1 echt minpunt, toestel is niet geschikt voor internetten, het laad bepaalde paginas niet omdat die niet om het scherm passen!

0 0

judith ·

Mijn zoveelste SE. Hiervoor een W880i. Binnen een jaar was speaker kapot. Daarvoor een K700i. Nooit problemen mee gehad. Ik had Orange abo en dit is dus overgenomen door T-mobile. Toch weer n C902 genomen, vanwege gebruiksgemak van SE. Echter T-mobile heeft, blijkt achteraf, de instellingen van dit toestel aangepast dmv hun software, waardoor ik t toestel bijna niet meer gebruik. T-mobile verandert automatisch lange tekstberichten op de C902 (langer dan 3 sms) automatisch in een MMS. Voor iemand die veel smst en vooral lange berichten, is dit absoluut onaanvaardbaar. Andere C902, niet van T-mobile maar van andere providers, hebben dit probleem niet. En ook als ik mijn T-mobile kaart in een andere telefoon doe, heb ik ook dit probleem niet. Dus als je veel wil smsn en lange berichten wil versturen en je hebt een T-mobile abo, dan moet je vooral geen C902 nemen.

0 0

Edgar Graafland ·

Ongeveer een maand geleden heb ik de keuze gemaakt om voor deze gsm te gaan. Ik heb hiervoor jaren een K700i gehad en die is me prima bevallen. Maar na al die jaren (ongeveer 4 jaar) wilde ik graag weer eens een nieuwe gsm. Aangezien ik sony ericsson het fijnst vind heb ik ook snel een keuze gemaakt om deze gsm te kopen. Los toestel gekocht en mijn sim only erin en klaar is kees.

De standby tijd is erg goed, net zoals mijn K700i en misschien zelfs nog beter. Ik gebruik het toestel niet heel veel met bellen maar toch gaat ie 2 weken mee. De camera is een hele grote stap vooruit, de fotos zijn erg goed. Een leuke gadget en ook de manier om de camera te gebruiken is anders, nieuwe interface en een schuifsysteem om hem te activeren. Het standaard verkooppakket ziet er allemaal netjes uit, accesoires zijn meegeleverd en dat is een groot pluspunt. Het scherm is erg helder en de verlichting van het toetsenbord erg mooi. De knopjes werken goed en het gebruik van de gsm in het algemeen is niet moeilijk. Een aanrader voor iedereen.

0 0

danny reintjens ·

Dit toestel is echt waw. Vanaf het moment dat je hem uit de doos haalt tot het moment dat je hem gaat gebruiken. Ben zelf altijd Nokia minded maar deze telefoon is het echt helemaal. Compact plat 5mp cam, mp3, blauwe verlichting en de uitschuifbare lens is echt top. Super aanrader

0 0

Jan ·

Hiervoor een W810 prepaid gehad, nu een C902 met abo. Mooi plat klein en handzaam gsm toestel. Ben er erg tevreden mee! Goede standbytijd en een prachtige camera. Aanrader voor een ieder die op zoek is naar degelijkheid en betrouwbaarheid.

0 0

David ·

0 0

Nicole ·

Ik heb deze telefoon nu een week. Had hiervoor de K800i. En wilde weer sony ericsson. Dit is een waanzinnig mooi toestel. Mooi design en erg vriendelijk weer in gebruik. De camera is ook uitstekend. Erg leuke dingen zitten er op en ben er erg tevreden mee!

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven