Samsung Omnia i900 reviews


Lees hier Samsung Omnia i900 reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Omnia vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Samsung i900 review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


7,7
42 reviews
5 sterren
8 reviews
4 sterren
27 reviews
3 sterren
4 reviews
2 sterren
2 reviews
1 ster
0 reviews

“Samsung Omnia i900 review”

NieuweMobiel.NL ·

  • Prachtig design
  • Browser
  • Hoeveelheid functies
  • Gebruiksvriendelijkheid
  • Camera
  • Korte batterijduur
  • Onnauwkeurigheid touchscreen
  • Vingerafdrukgevoeligheid

Is het een PC? Is het een mobiel? Nee, het is beide! Het is de Samsung i900 oftewel Omnia. Deze alleskunner van Samsung is eigenlijk een PC en mobiel ineen. De Omnia is een schitterend touch-based apparaat die door de ondersteuning van Windows Mobile 6. 1 Professional, push e-mail en GPS voor navigatie de gebruiker in al haar behoeften moet voorzien. Samsung mikt met de telefoon door het mooie design en de vele functionaliteiten zowel op de trendgevoelige als het veeleisende publiek.

Klik hier voor de rest van onze uitgebreide Samsung Omnia i900 review


henriette ·

Ik heb deze samsung 2 jaar gebruikt en ben blij dat ik er van af ben, steeds problemen met het scherm, de bereikbaarheid en met de opslag van de foto's. Heb nu als van ouds weer een Sony Ericson (satio) die werkt veel beter!

0 0

Glenn ·

Mijn Omnia loopt ook regelmatig vast. Vooral als ik aan het opladen ben. Het scherm staat op zwart en met veel moeite kan ik hem dan resetten. Ik druk me een ongeluk eer ik de afsluit tune hoor. Soms hoor ik dat niet eens maar na lang (opnieuw) drukken wel de opstart tune. En soms moet ik de batterij verwijderen om hem weer opnieuw te laten opstarten. Regelmatig blijkt dat ik op een GPRS signaal zit of is "spontaan" de browser gestart en zit ik op internet. Terwijl ik de toetsen heb geblokkeerd. Maar een dergelijk toestel in je broekzak dragen geeft kennelijk problemen. Jammer want dit soort grappen gaat ten koste van een hoge(re) telefoonrekening.

Gemiddeld genomen ben ik teleurgesteld over dit toestel. Het kan veel maar daardoor kan er kennelijk ook veel misgaan.

0 0

Toon Maas ·

Ik heb de Omnia nu bijna 1 jaar en heb er nooit enige problemen mee gehad, het is een fijn toestel waarmee je gewoon alles onder controle hebt, 1 minpunt is het ingeven van tekst via het touchscreen toetsenbord dat blijft tobben, maar dat heb ik eigelijk bij geen andere touch phone beter gezien

0 0

Vincent ·

Ik bezit de Omnia nu enkele maanden en kan alleen maar stellen dat het geen telefoon voor de beginner is.. Vele problemen zoals hieronder beschreven komen door onwetendheid of verkeerde instellingen.

De Omnia heeft een goed uiterlijk en is zeer robuust.. Tot grote blijdschap heeft hij nu al enkele malen de trap en mijn auto overleefd waarbij bij beiden het uit mijn broekzak vallen (en nonchalance) een vliegend/stuiterend mobiel opleverde die tot op heden geen permanente beschadigingen heeft overgehouden.. De enige cosmetische schade is de druktoets/muistoets die ik ergens een keer te hard heb ingedrukt en nu licht uit het lood zit. Deze is echter simpel te vervangen (bij kennis van dit soort reparaties) en genoeg reserve onderdelen zijn via diverse internetsites te bestellen.

De belkwaliteit en tevens andere geluidsinstellingen staan per default echter zeer slecht en zacht ingesteld.. Een kleine google search zal hiervoor echter de oplossing bieden en kan men met behulp van een volledige uitleg op tweakers alle instellingen aanpassen naar persoonlijke voorkeuren.

Andere instellingen die ook gemaakt dienen te worden zijn spaarstanden en auto disconnect GPRS aangezien zaken als Bluetooth en WiFi inderdaad veel van de stroom vereisen. Na een paar standaard instellingen is de accu van een kleine 8 uur intensief gebruik naar 2 dagen gegaan en met een kleine toevoeging op de GPRS nu naar 4 dagen zonder problemen. De accu van Samsung, hoe leuk ze het ook beweren, is van twijfelachtige kwaliteit en 1440mAh verdient een vraagteken. Er zijn goede accu's, en alhoewel een vriend en niet ikzelf, die de tijd tot 14 dagen weet te brengen.. Dit is dus niet meer de originele accu. Qua hardware en snelheid is deze telefoon zeer goed en langzaam sms (beoordeling lager) is niet meer dan een kwestie van overweg kunnen met het touchscreen toetsenbord.

De functies zijn met WM zeer breed en toevoegende software levert een zeer breed scala aan opties waar deze telefoon met 2 hoofdtoesten, een muistoets en 4 zijtoetsjes weg kan komen door de rest met het touchscreen op te vangen.

De accesoires zijn afdoende en maken het systeem compleet, maar een stroom/headset splitter zou geleverd mogen worden.

Voor de prijs en kwaliteit is dit een tot op heden prima toestel en in combinatie met diverse abbonnementen zeer interessant om te nemen..

0 0

jojo87 ·

de meest geweldige mobiel....

0 0

Bart ·

Na de eerste week al spijt van deze aankoop, ik dacht dat ik er aan moest wennen maar ik kan niet wachten tot mijn abonnement weer is afgelopen. Waardeloos touchscreen, kan niet tippen aan die van mijn ipod touch, smsen duurt zelfs langer dan met een 'ouderwetse' telefoon. Ben ook niet tevreden over de camera (5 mp ja, maar de foto's van de N95 zien er veeeeel beter uit) en heb alle verschillende opties geprobeerd. Leuk die 8 gb er op, maar een film kijken of een beetje muziek luisteren zit er niet in met de waardeloze batterij (met de nieuwste firmware). Geluidskwaliteit is slecht, vaak geklaag van degenen aan de andere kant van de lijn dat ze me amper kunnen verstaan. Om toch maar niet alleen negatief te zijn toch nog maar iets positiefs: hij ziet er wel superstrak uit op het lipstickje na.
Heb spijt dat ik niet de E71 of de iPhone heb gekocht ipv deze, ook al hebben ze minder functies.

0 0

Ronald ·

Fijne telefoon om te hebben, de overstap van toetsenbord naar touchscreen is wel even wennen. Verder valt mij op dat je met deze telefoon moet leren om gaan kwa functies en mogelijkheden. Ik heb mijn internet verbinding gesloopt geen idee hoe ik hem terug krijgrazz
Verder heb ook al snel krassen op mijn scherm, hebben hier meer last van?.

0 0

Lindomar ·

Ik vind het echt een kl**e toestel, ik kan er geen muziek op afspelen, en ook geen divx-bestanden terwijl er wel een toegangscode aanwezig is. Mocht er iemand zijn die hier ervaring mee heeft en mij ermee kan helpen stel ik dit zeer op prijs.

Misschien kom ik dan nog op andere gedachten.

0 0

Lars ·

Heej Beste Kijkers..

Heb snel ff een vraagje heb nu 3 maande de omnia is de telefoon is wel fijn maja had de heletijd de melding videogeheugen vol... Dus maja dan sla ik het op in Mijn Opslag maar das nog niet goed.. Ik heb op me 8 gh mapje nog niks opgeslagen welke map is dat ik zoek telkens bij verkenner maar weet niet welke ik moet hebben want continue vol word je echt niet goed van.. Maja verder werkt ie goed moet al1 nog navigatie op instaleren maar tomtom werkt niet erop.. Geen gps ontvangst kent iemand dit probleem> Laat ff weten via deze site of email.. zou graag wel wat tips kunnen gebruiken vooral voor dat geheugen..

0 0

Retro ·

@ Rob,

Voor zover ik heb lopen proberen is er niks wat compatible is met de Samsung Widgets lijst.
D.w.z. er kunnen geen andere appliatie iconen kunnen worden geplaatst in die Samsung widget ribbon.

@ Marc,

Vreemd genoeg is het bij mij niet de accu die erg warm wordt.
Accu zit redelijk hoog als je het vergelijkt met het plek , waar het erg warm wordt.(onderin)

0 0

Marc Maassen ·

Soms word de accu van het toestel wel vrij warm.
Vooral al er meer dan 2 programmas draaie op de achtergrond.
Voor de rest ben ik zeer te vreden erover.

0 0

Rob ·

Heb de omnia nu een paar maanden en bevalt me prima! heb via ebay wat besteld voor in de auto en een etuitje.
sinds gisteren staat igo8 erop en 2x meteen me batterij leeg. deed niks maar toch loopt ie heel snel leeg. heb al wat info erover gelezen maar moet nog even uitzoeken hoe je igo gewoon goed kan uitzetten.

verder ben ik op zoek of je een snelkoppeling ergens kan maken voor programmas die je vanaf je geheugen kaartje opstart. die wil ik graag in me hoe heet dat ook alweer. was je naast je scherm heb zitten.

ben benieuwd allemaal.
maar nogmaals ik vind het een top toestel. heb de vingermuis aan staan ideaal, zelfs zonder stylus pen.

0 0

Retro ·

Ik heb al een tijdje de Omnia in mijn bezit, ik heb ook flink lopen sparren met het toestel.
Bij deze wil ik dan ook even de minpunten waar ik tegen aanliep, onder de aandacht brengen.
*Bij het draaien van het bekende navigatie proggie TT moet je echt een extra tooltje (Portsplitter)instaleren, anders vind hij GEEN satellieten!
*Ook heb ik gemerkt als je programmatjes (bijv. Skype)laat draaien op het Wmobile6.1 platform, ze NIET juist/helemaal worden afgesloten, zelf na "alle taken stoppen" in Taakbeheer, blijven ze nog actief draaien volgens mij, wat resulteert in een ineens super snel lege accu!!!....terwijl de accu duur volgens specificaties super moet zijn.
Mijn ervaring tot nu toe is dan ook, dat je het toestel na gebruik van dat soort proggies, je de Omnia even moet Resetten(bovenop)....beetje triest.
* Daarnaast wordt hij dan ook gloeiend warm(achterkant/onderkant).
* Verder zie ik graag een "stroom/headset Splitter" op de markt komen, dat je zowel je gesprekken via skype via de headset(ipv externe speaker) kan voeren en tevens aan de stroomvoorziening houd!
*nog een zwakpuntje (vind ik) is het" bel geluidskwaliteit" Het lijkt erop, als je en telefoon gesprek voert, de andere kant gefilterd wordt op bijgeluiden op een bepaalde manier. De stem komt op....en ebt weg. wie herkend dit?

Nou al met al zijn er ook wel pluspunten hoor.
graag deel ik jullie herkeningen!

0 0

jim ·

wat een K*t telefoon je moet er echt geduld voor hebben om met zown k*t pennetje te werken en het geluid van de telefoon is ook weer gewoon gaar zoals bij alle andere samsungs nou die van mij gaat mooi weer terug waar die vandaan is gekomen gaar ding

0 0

monique ·

Je moet wel alles opslaan in "mijn opslag", die is dus 8gb en daar kan echt veel op. Misschien dat dat het probleem is? Ik sla al mijn fotos en muziek hierop, en heb zelfs een navigatie Igo8 erop staan. Igo8 werkt trouwens erg goed.Als je een programma installeert dan vraagt ie waar je het op wil slaan. Al met al een geweldige telefoon, maar soms lastig om dingen op te zoeken, zoals bijv je muziek in touch player en je contacten...hij vliegt erg snel over alles heen als je bladert. Ook slaat ie soms vast, dit kan je alleen herstellen door de batterij er in- en uit te halen. Verder heb ik nog steeds op sommige plekken slecht bereik met mn Hi abo. Dit had ik niet in vorige telefoons zoals de htc en sony ericsson. Ik heb geprobeerd de rom op te daten via de samsung site, om dit probleem evt te verhelpen.NIET DOEN! Hij zei dat het gelukt was, maar alles sloeg vast, en hij moest uiteindelijk terug naar de fabriek pfff. Teruggekregen met nieuwe update maar bereik blijft soms slecht. Ook reageert ie niet altijd even vlot op de touch, maar ja ik doe het ook met mn nagel, dat stomme staafje vind ik onhandig. Verder een toptelefoon, maar zoek altijd nog naar een verbeterde versie.

0 0

groenewoudt ·

als jullie batterij zo snel leeg is dan moet je alle programmas eens helemaal afsluiten via taakbeheer.
want bijna geen 1 programma wordt goed afgesloten.
kan iemand mij vertellen hoe ik van het geen geheugen probleem af kom?
krijg steeds meldingen dat ik geen sms kan ontvangen omdat het geheugen vol zit.
of ik kan geen beltoon meer instellen omdat het geheugen vol zit.
dit krijg ik al als ik 1 of 2 programmas/ spellen installeer.
ik vind 128 mb ook erg weinig om alles op te slaan, maar op de 8 gb zet ie het niet?
iemand enig idee?
voor de rest is het gewoon een top telefoon met mooi uiterlijk en makkelijk bediengemak.

0 0

Toonomnia ·

Ik heb ook meegemaakt dat mijn OMNIA smorgens plotseling leeg was, na wat controles kwam ik erachter dat er 1 of ander programma op de achtergrond niet was afgesloten, dus als je ene prog. gebruikt moet je dit op de juiste manier afsluiten en niet op de rechtsonder toets drukken

0 0

monique ·

Ik vind het een super telefoon. Batterij gaat lang mee, terwijl ik hem intensief gebruik. Windows mobile gaat ook goed, hiervoor had ik een htc touch, daar was ik ook heel tevreden over. De agenda heb ik vervangen door informant, echt een geweldig programmaatje. Het enige wat een minpunt van deze telefoon is dat ik veel slechter bereik heb. Ik heb al een nieuwe simkaart erin gedaan maar dat is het ook niet. Ik heb hem in november gekregen. Een nieuwe rom-update durf ik niet zo. Via verschillende forums lees ik dat dat niet zo makkelijk is, en dat het echt fout kan gaan. Ik lees hier dat sommige mensen dit wel hebben gedaan. Hoe ging/gaat dat?
Groetjes, Monique

0 0

Mennie ·

Let op. Ik heb (nog) geen Omnia, maar ben een ervaren PDA gebruiker.
In het verleden heb ik veel te maken gehad met accus die snel leeg waren. De oorzaak bleek vaak programmas die, ook bij standby de accu leeg slurpen, om het zo maar even te verwoorden. Dit kunnen verschillende soorten programmas zijn, maar veel al grappige, leuke en handige freeware progjes.
Begrijp me niet verkeerd, ik ben een groot liefhebber van dit soort progjes en zodoende backup ik mijn PDA altijd voor ik iets installeer.

Ik hoop dat jullie wat aan deze info hebben en bij accu problemen nog even je PDA nalopen. Er zijn ook diverse forums die over dit soort problemen schrijven.
groeten Menie

0 0

Jeffrey ·

Heb deze telefoon nu sinds begin november en hij is al één keertje terug geweest voor reparatie.. Bleek een software probleem te zijn met de ROM-versie van T-Mobile. Dus doet je telefoon het niet naar behoren, gelijk terugsturen of een update van de Samsung site.. Nu gaat de batterij ook langer mee, 3 dagen i.p.v. nog geen 1 dag..

Voor de rest een geweldige telefoon..

0 0

BARTJUHHH ·

toestel eerste dag gehaald sinds ie uit was
tot op heden geen enkele klacht gehad hooguit een keertje resetten maarja dat is bij elk toestel wel eens nodig
batterij moet je trainen maar ik doe soms wel 3 tot 5 dagen met een laad beurt maar in het algemeen is een accu na 2 dagen wel leeg maar is ook niet zo gek met alle functies die de i900 heeft
mensen zijn verwent met de accus die 7 dagen mee gaan bedenk dan ook dat de cpu toen niet zo krachtig was en dat het toestel van vroeger bijna niks kon

kortom top toestel gewoon kopen en accu maar voor lief nemen
ben je een power user koop dan gewoon een 2e accu

de i900 zou bijna kunnen koffie zetten zo veelzijdig issie

0 0

Gerjan ·

Ik vind het jammer dat ik nu terug moet naar de winkel omdat de omnia bij mij helemaal verkeerd is met de druk toetsen.
Als ik op een functie druk klikt hij er net steeds boven, dit geeft me veel irritaties, als dit bij elke Samsung is neem ik een andere

0 0

henrijet ·

Toppie toestel! Mijn accu gaat nu zon 3 dagen mee nadat ik de romupdate heb uitgevoerd (zie site samsung even googlen).

0 0

Spiener ·

Goed apparaat, alleen 1 minpunt het beeldscherm draait niet automatisch mee als ik de telefoon draai. Waar kan dit aan liggen, heb eigenlijk alles al geprobeerd maar krijg het niet aan de praat. Weet iemand of hier meer klachten over zijn?

0 0

Sbvhkm ·

goeie mobiel, veel opties, leuk headsetje erbij, leuk mobile shel erop leuke themas. alleen waardeloze batterij zoals al verwacht van samsung. voor de rest toppertje

0 0

Sanne ·

Ik heb de Omnia nu ook al een tijdje en moet zeggen, dat mn batterij elke dag maar een paar uur meegaat. Ik bel heel weinig. Heb er wel internet op zitten, maar doe daar ook niet zoveel mee. Als ik dan jullie reacties lees, waarin staat dat de batterij 3.5 dag meegaat !?!?? heb ik misschien iets aan staan, waardoor de batterij zo snel leegloopt?

0 0

paul ·

mooi toestel en ook robuust.
jammer dat je er bijna nooit gebruik van kunt maken omdat de accu binnen 6 uur leeg is. Opladen duurt gelukkig maar 5 uur en een verlengsnoer voor de lader is ook geen optie.
p.s. ik heb alles behalve de telefoon optie al uit staan!!!
Als je interesse in dit toestel mocht hebben vraag het een
maand proeftijd.

0 0

j2thev ·

top telefoon, alles zit erop (en wat er niet op zit, kan je erop zetten!) Batterij gaat bij mij gewoon 3 dagen mee, bij gewoon gebruik. Heb wel de laatste ROM update erop gezet, dat hielp behoorlijk. Alleen dat pennetje he, dat blijft jammer dat hij er bij bungeld! maar zoals Leander al zei, beetje oefenen en tweaken en hij is ook makkelijk zonder stylus te bedienen.

0 0

Dietr ·

Ik ben er zeer tevreden vn!!

alleen 1 groot min punt: Batterij IS TE SNEL LEEG??? en dat is zo jammer voor dit toestel!!!
btw kan iemand me zeggnn waar ik games kan dwnl voor Omnia (bv voetbal fifa of racen need for speed)

0 0

leander ·

heb de omnia nou 2 weken ik vind het een top toestel hij kan veel en touchscreen is geweldig niet te overgevoelig, het geluid is goed maar niet hard, hij is redelijk degelijk. mijn enige minpunt is het pennetje wat er niet in zit maar er aan hangt wat ik persoonlijk een meiden dinges vind... maar wat al veel zeggen met veel oefening red je het met de muis/vinger dus ik laat het pennetje gewoon thuis

0 0

dirk ·

batterij gaat niet lang genoeg mee???

0 0

mikolaj ·

Japio je kan op een Windows Mobile phones geen 16 miljoen kleurenscherm ondersteunen daarom hebben ze dat niet gedaan. Windows mobile ondersteunt dat niet.

0 0

John van den Berg ·

Ik heb sinds 15 september reeds mijn 3e(!) Omnia in bezit. Ook deze ga ik weer terugbrengen om mijn geld terug te vragen. Ondanks dat dit een niet versie zou zijn, loopt ook deze weer meedere malen per dag zo vast als een huis. Soms helpt zelfs resetten niet, maar moet gewoon de batterij er uit. Na veel gedoe start hij dan weer op. Ik ben zeer teleurgesteld, want ik vind het een mooi toestel met veel mogelijkheden.
Met mijn belgedrag moet ik echter wel bijladen. Ook dit valt in de auto niet mee, want het laadsnoertje schiet er telkens uit. Samen met het vastlopen is dit mijn grootste irritatie aan dit toestel.
Er zal vast een betere versie komen, maar zo blijf je aan de gang.
Wat betreft de styluspen, als je de vingermuis aanzet heb je helemaal geen pennetje meer nodig, want die muis is werkelijk heel erg handig.

Al met al is het het allemaal weer net niet. Jammer, maar helaas.

0 0

Bob M. ·

Zeer fraai toestel. Veel functionaliteit, ligt goed in de hand. Grafisch fraai.
Minpunten: (voor deze prijs) veel te korte stand-by tijd. Als je zoals ik veel belt , gaat de batterij geen dag mee. Jammer van de losse stylus maar met enige oefening is het toestel heel goedmet de hand (vingers) te bedienen.
Helaas is mijn eerste omnia al weer terug naar de fabriek. Het toestel viel meerder keren per dag simpelweg uit. Alleen een harde reset kon het weer tot leven wekken. Lastig voor die prijs.

0 0

Roy ·

Het toestel heb ik nu een geruime week in mijn bezit. De omnia is een handig toestel, menus kan je zelf aanpassen(zelfs het T9 sms menu). In het begin is het wel even zoeken welke functie waar zit, maar na twee dagen heb je dit wel onder de knie.

De functie van googlemaps icm met GPS is super, helaas wordt een navigatieprogamma niet standaard mee geleverd, maar alles(winkels, activiteiten ed) kan je vinden met googlemaps. Internet via 3G en wifi erg snel, configuratie makkelijk te vinden en te installeren, evt met smsje van provider.
Display is goed genoeg, kan er zelfs youtube films mee kijken. Ik was een beetje huiverig voor windows mobile maar dit draait goed op de omnia, andere software zoals MS office is simpel en duidelijk.

Standbytijd en gebruikstijd is prima, bij mij is dit ongeveer 3,5 dag.

Conclusie: Zeer gebruiksvriendelijke telefoon, voldoet aan alle verwachtingen die je tot nu van een telefoon mag hebben.

0 0

japio ·

leuk toestel, maar die apen bij samsung kunnen best een 16 miljoen kleuren derin douwe.ipv maximaal er voor gaan,half half zodat je toestellen blijft kopen.Samsung i8510 INNOV8 deze heeft tog ook een 16 miljoen kleurenscherm. waarom deze omnia niet met het grote scherm!

0 0

Gerard W. ·

Ik heb de I900 sinds 12-09-2008 en ik moet zeggen dat het toestel mooi en degelijk is. de functies die erop zitten zijn veelzijdig en gemakkelijk te bedienen.
Display is mooi groot en helder, zelfs met filmpjes afspelen.
Het enige wat mij wel tegenvalt is de standby tijd, die ik wel erg aan de korte kant vind, heb het toestel nu dus 4 dagen en al redelijk vaak moeten opladen, zonder dat ik er mee bel of gebeld wordt en niks anders ermee doe.
Voor de rest een mooie mobiel.

0 0

Michael Dongor ·

Intro

Ik heb dit toestel nu anderhalve week in mijn bezit, voor de mensen die erover na denken er één aan te schaffen, heb ik hier een kleine revieuw

Uiterlijk en afwerking.

De telefoon ziet er goed uit, hoewel hij helemaal van kunststof is gemaakt voelt hij zeer degelijk aan. Er is nergens gekraak of beweging waar te nemen

Functionaliteit

Maakt niet uit wat voor telefoon je zoekt, als je een i900 hebt zit het er zekerweten in!
Er zit een breed scala aan programmas in waaronder een handige plugins waarmee het toestelletje heel erg veel media bestanden kan afspelen zoals bijv. divx, avi en aac bestanden. De grote opslagruimte van 8GB is ook een pluspunt, hoewel ontvangen bestanden vaak op het geheugen van windows terecht komen die maar 100 mb groot is en dus snel vol raakt.

Wat ik persoonlijk ook minder vind is het beeldscherm, er zit een 65K kleurenscherm in, wat vooral tijdens het kijken van films duidelijk te weinig kleuren kan weergeven. gelukkig heb je hier doorgaans weinig last van.

er is werkelijk weinig wat dit toestel niet kan doen, hoewel je voor de zwaardere taken toch niet altijd genoeg werkgeheugen is.
Probeer je bijvoorbeeld tijdens het afspelen van een video met een knop het volume te veranderen, gaat de video even haperen.

Accessoires en conclusie
De telefoon wordt nu geleverd met een wired stereo headset van zeer hoge kwaliteit evenals een bluetooth headset voor draadloos gebruik. In de stereo headset zit een 3.5mm audio jack verwerkt zodat mocht je nog meer geluidskwaliteit willen het altijd mogelijk is!

Al met al is dit een van de meest complete toestellen die ik tot nu toe in handen heb gehad, er zijn bijna geen kinderziektes en de minpunten vallen zo goed als weg tegen de pluspunten van het toestel, een zeer goede aankoop dus!

0 0

Bart ·

Werkelijk waar top!

0 0

kevin ·

ik heb de telefoon sinds gister, het is zkr wel ff uitvinden hoe en waar alles zit.
verder is het een heele fijne telefoon. wat ik wel wat minder vind is dat het touch pennetje niet geintregeerd zit in de telefoon maar er los bij hangt aan een touwtje.

0 0

freddo ·

Na eerst een Iphone 3G te hebben gehad en deze niet beviel omdat er een aantal
functies gewoon niet op zaten die heel normaal zijn, oa uitbreidbaar geheugen, video opname, bleutooth(alle functies). Nu een Omnia, werkelijk subliem! Alles wat bestaat is aan boord. Verder zeer degelijk en gebruikersvriendelijk. Eigenlijk in veel opzichten beter dan de Iphone.

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven