Samsung Omnia W i8350 reviews


Lees hier Samsung Omnia W i8350 reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Omnia W vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Samsung i8350 review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


6,5
6 reviews
5 sterren
1 review
4 sterren
3 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
1 review
1 ster
0 reviews

“Samsung Omnia W i8350 review”

·

  • Bouwkwaliteit
  • Afwerking
  • Beeldscherm
  • e-mail toepassing
  • Details interface
  • Langzaam opstarten apps

Langzaam maar zeker begint Windows Phone zich te roeren op de Nederlandse markt. Natuurlijk met de eerder door ons besproken HTC Radar en Nokia Lumia 800 maar ook Samsung is met een nieuw toestel gekomen. De Samsung Omnia W i8350 is de opvolger van de Samsung Omnia 7 i8700.


kylie ·

Goed prijs voor deze telefoon die zoveel kan ..

0 0

Gerard ·

Prima compact toestel. Bellen gaat via de telefoon-app én het overzichtelijke adresboek. Windows Phone is goed bezig met z'n ontwikkeling. Veel apps komen nu op de markt. Alles synchroniseert met Hotmail / Live of andere accounts. Veel instelmogelijkheden (ook om je accu te beschermen). Erg mooie lay out. Supertoestel. Alle websites komen binnen. Microsoft gaat een slag slaan met WP7 Mango.

0 0

Frits ·

Wat een baggerding! Scherm is hyper gevoelig wat typen bijna onmogelijk maakt. internet is traag en e-mail is uiterst onoverzichtelijk. bellen moet altijd via het adresboek, wat dan verder weer weinig functionaliteit heeft. en dan de bing knop. om de haverklap die K.... vogel op je scherm, grrrrr. let er ook op dat je broekzak schoon en netjes is wat je zult er heel veel foto's van tegenkomen op dit telefoon ding........

0 0

Chris ·

Prima gebruiksvriendelijke en snelle telefoon.
Enige minpunt is voor mij de accu die bij intensief
gebruik geen volledige dag volhoud

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven