Samsung Omnia W i8350 review

· 1 reactie


Langzaam maar zeker begint Windows Phone zich te roeren op de Nederlandse markt. Natuurlijk met de eerder door ons besproken HTC Radar en Nokia Lumia 800 maar ook Samsung is met een nieuw toestel gekomen.

De Samsung Omnia W i8350 is de opvolger van de Samsung Omnia 7 i8700.

Op het doosje is de W voorzien van het onderschrift “Wonder”. Ondanks specificaties als een scherm met een diagonaal van 3.7 inch, en een processor van 1.4 GHz is dit een behoorlijk ambitieuze claim. De Omnia W heeft ook nog een camera met 5.0 megapixel. De concurrentie zal vooral uit het HTC-kamp komen met de HTC Radar die ook op Windows Phone draait en de HTC Desire S op Android. Daarnaast is het interessant om de ambities van Nokia met de Nokia Lumia 800 en Nokia Lumia 710 in de gaten te houden.

Wat zit er bij het toestel?

Samsung perst de Omnia W in het kleinste doosje dat wij ooit bij een smartphone gezien hebben. Rondom het toestel is nauwelijks nog ruimte over en ook onder het toestel, dat vanzelfsprekend helemaal bovenin ligt, is de ruimte beperkt. Toch weet Samsung het te presteren om hier naast het hoogstnoodzakelijke papierwerk ook nog een microUSB-kabel, headset en losse oplader bij te voegen. Helaas is de headset wel van het meest basic en uitgeklede soort. De 1500 mAh batterij zit al in het toestel.


Vermelde toestellen

Praat mee over dit artikel