Samsung Jet S8000 reviews


Lees hier Samsung Jet S8000 reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Jet vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Samsung S8000 review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


7,1
43 reviews
5 sterren
12 reviews
4 sterren
15 reviews
3 sterren
11 reviews
2 sterren
4 reviews
1 ster
0 reviews

“Samsung Jet S8000 review”

NieuweMobiel.NL ·

  • Batterijduur
  • Gesprekskwaliteit
  • MP3 speler
  • Camera
  • Gewenning
  • Widgetstructuur
  • Nutteloze functies

De Samsung S8000 Jet wordt op de Samsung website aangekondigd met “smarter than smartphone”. Een stevige claim waarschijnlijk gebaseerd op de 800 MHz processor die we hier eens aan de tand gaan voelen. De Jet heeft een groot AMOLED touch scherm wat optimaal gebruik maakt van energie terwijl het toch helder en scherp is. Naast de noviteit van een dergelijk scherm heeft Samsung de Jet verder nog volgestopt met allerlei speeltjes die de meeste gadget fans wel zullen kunnen bekoren.

Klik hier voor de rest van onze uitgebreide Samsung Jet S8000 review


GJP ·

Hoe kan het dat er automatisch een sms wordt verstuurt op willekeurige dagen en tijden. Kan iemand dat vertellen en hoe moet ik dit uitschakelen.

0 0

Gerard ·

Ben gelukkig bijna van dit toestel af. Ik nam het in combinatie met een abonnement, ik vertrouwde Samsung toen nog... Kreeg er toen navigatie ook bij. Nou die navigatie na een keer uitproberen nooit meer gebruikt. Werkte gewoon weg niet! (kon niet eens mijn locatie vinden) Het materiaal waarvan het gemaakt is ook slecht, plastic, op z'n Samsungs... Dacht hou het dan wel vol met dit ding, maar tot een weekje geleden. Het touchscreen deed het niet meer!! Alles wat erop staat kwijt ook, heel leuk... Het touchscreen heeft nooit zo goed gewerkt als een iPhone/iPod (T)/iPad, maar dit spande de kroon!
Na de ervaringen van dit toestel ben ik van Samsung's trouwe klant veranderd van mening en kan ook niet wachten om een iPhone te nemen. Het is waar voor je geld en het is een investering (eenmalig extra uitgeven en later met inruil niet). Iedereen die slim is zal nooit zo'n toestel nemen. Niet alleen is het verouderd, maar belangrijkste het is kwaliteit 0.

0 0

Owen ·

Ik heb nu al ongeveer een half jaar de telefoon, ik ben er zeer positief over, soms belt hij vanzelf dat kan je vermijden door er een wachtwoord op te zetten, Internet bereik duurt soms wel wat lang, voor derest nog kleine puntjes. Ik ben er echt wel tevreden mee, een goede aanrader.

0 0

Leontine ·

Waardeloos toestel. De 1e week leek het leuk, maar daarna was de lol eraf. Inmiddels is de telefoon al 4x weggeweest voor reparatie, heb al een nieuw toestel ontvangen en nog zijn de problemen niet te stoppen. (sms box vol na 20 berichten, internetpagina's niet kunnen laden, batterij gaat max. 1 dag mee, loopt regelmatig vast en ga maar door).
Voor mij dus noooit meer een samsung. Was de 1e en tevens laatste keer!

0 0

Pjotr Juffer ·

Verschrikkelijk ding, iedereen die ik ken deelt deze mening. Dat ding is gewoon een begrip geworden bij ons. Neem een nokia 3310, veel beter

0 0

remcojwz ·

het is wel een fijne telefoon maar heeft inderdaad gwn onderhoud nodig maar als je vaak heb dat hij uitvalt moet je de baterijcontactjes eens schoon maken .
veder als hij van lock afgaat zet letterontgrendelen uit , en als hij overal heen belt een code voor oproepenlijst zetten . bij mij belt hij nu nooi meer in mijn zaksmile en als 3,5mm jack stoort gwn laten opstuuren ik heb hem pas laten maken en ze hebben dat echt verbetert want nu doet hij het gewoon goed . ls je android er op wil di kun je downloaden beter bekent als jetdroidrazz

0 0

ajfd ·

Ik vind het een hele goede telefoon. Ik heb hem nu bijna een jaar en ik ben er erg tevreden mee. Ik weet niet wat de rest van jullie er mee doet, maar ik heb dus nergens problemen mee. Ik vind het alleen wel jammer dat het geen android is. Maar voor de rest, een echte aanrader.

0 0

Sampl ·

Wat een irritante telefoon zeg!!!! hij gaat constant van zijn lock af l. de internet is ook slecht, maar ik geloof dat dat aan de provider ligt. hij reageerd heel moelijk op touch je moet echt hard drukken.

0 0

femke ·

Ik heb dit mobieltje al een klein tijdje. Een echte businessphone. Ik heb wel al een tijdje dat hij uitvalt en dat hij uit zichzelf op internet zit. Dure grap... Hij ligt wel weer lekker in de hand en de foto's zijn super mooi. Ik had haast altijd bereik en bellen gaat ook zonder problemen. Deze mobiel heeft gewoon onderhoud nodig voor optimaal gebruik.grin

0 0

Hans ·

In 14 maanden 2 stuks van dit merk/type versleten. De 1e was na een lichte vochtige omgeving direct klaar voor de schroot. De 2e heb ik nu na 10 maanden kapot, de touchscreen werkt niet meer en kan deze nu ook weggooien. Een goede raad, koop nooit deze telefoon.

0 0

anneke ·

echt een waardeloos ding al in 1 jaar 3x kapot geweest, slechte verbinding in buitenland, vergrendeling gaat vanzelf uit daardoor verschillende keren naar 112 gebeld!!!of naar andere mensen, contactpersonen kwijtgeraakt, mp3 speler spontaan vanzelf aan !! soort olievlek binnen kortetijd, nu weer vergrendelingknop die soms niet werkt, menuknop werkt soms niet, kortom; niet kopen. Waardeloos ding voor die prijs.

0 0

Danny ·

Geen goede ervaring mee, omdat er echt alles aan kapot gaat na een jaartje intensief gebruik. S'ochtends op de fiets als mp3 gebruikt werkt perfect alleen na een tijdje krijg je meldingen of je de telefoon op de speaker wil zetten of via de oordopjes terwijl de oordopjes er niet inzitten en na die melding kan je niks meer horen als je belt of gebeld word en kan je je muziek niet meer op de speaker zetten.
Batterij is heel brak geworden elke dag opladen. touch valt af en toe uit net zoals het toestel zelf.

@lidewij Samsung PC Studio werkt nu wel op windows 7 en kan je je toestel een firmware upgrade geven.

0 0

oeixdod ·

jFEGiU mswsnvwvcdhy, [url=http://digmollsdzbt.com/]digmollsdzbt[/url], [link=http://mhoszfrkzitf.com/]mhoszfrkzitf[/link], http://qmljbrxirhff.com/

0 0

Ron ·

Alleen maar problemen! De telefoon is echt GEEN aanrader. Ruim een half jaar in bezit en de telefoon heeft een en al kuren. Soms werkt de touch niet eens, of blijft de telefoon half vast zitten. Een aantal keer een hard reset uitgevoerd maar het helpt niet. Software updates uit gevoerd maar t wordt met de keer bedroevender.

KOOP DIT TOESTEL DUS ECHT NIET! Een week zeer te vreden geweest daarna begon het feest!

0 0

Tim ·

Voor mij is het een goede telefoon, nog niet zo veel problemen gehad en de anderen zelf opgelost.
Nou zit ik dit hier niet te lezen, en bijna de helft zegt dat de telefoon "vanzelf" van de toetsenblokkering afgaat.
Kleine tip:
Zorg dat als je hem vergrendeld hebt, het scherm alleen aangaat via de vergrendel knop, dit verholp het probleem helemaal voor mij,.

0 0

Lidewij ·

Prima telefoon.
Helaas kan ik de PC Studio niet gebruiken, daar ik windows 7 heb. Kan iemand mij helpen? Bij windows XP herkende de pc mijn telefoon, maar nu dus niet. Ik heb de nieuwste versie gedownload, maar weer geen telefoon gevonden. HELP.

0 0

Paul ·

Maikel
Jij hebt het over gratis navigatie. Welke en hoe dan. Ben ik al lang naar op zoek?

0 0

Joost ·

Heb de Jet nu ruim een half jaar.
Ben er absoluut niet tevreden over. Als vanaf het begin gaat hij spontaal van toetsenblokkering af. En als dat eenmaal gebeurt is heeft de telefoon echt een eigen willetje. Zo ben ik om die reden al m'n contacten al eens kwijtgeraakt. Ook ging m'n mp3 speler spontaan spelen in mijn zak, is m'n pin code drie maal verkeerd ingetoetst waardoor ik m'n PUK code op moest vragen en zijn er meerdere keren afspraken ed. gewist. Echt verschrikkelijk frustrerend. Ook heeft ie de laatste tijd vaak dat m'n touchscreen helemaal niets meer doet. Het lijkt er op dat het scherm dan te warm is ofzo want als je em 5 min. op tafel legt doet ie het weer...

Al met al een telefoon van bedroevende kwaliteit verpakt in een leuk jasje. Ik baal er ontzettend van dat ik deze telefoon heb gekozen voor m'n abbonnement want hij moet eigenlijk nog 1,5 jaar mee, maar ik heb er weinig vertrouwen in dat ie dat gaat halen...

0 0

Maikel ·

Ik heb de JET nu ruim een jaar, prima toestel, het is wel jammer dat er een hoop niet wordt ondersteund, je moet veel dingen via omweg installeren zoals Skype en gratis Navigatie maar als je er een beetje in verdiept lukt dat ook wel. Camera is goed als je hem goed ingesteld kortom top telefoon

0 0

Thijs ·

Het is opzich wel een leuke telefoon, als hij het doet tenminste.
Ik heb de telefoon sinds augustus en is al VIJF keer kapot geweest. De ooringang is waardeloos, daardoor storen de oortjes constant. Als ik links boven in het beeld druk komt er te staan: headset/ tv-uit terwijl er niks in de ooringang zit. Soms kan je zelfs de radio laten afspelen zonder oortjes wat normaal niet kan. Ik had ook in het begin gelijk een olievlek op m'n beeldscherm, dit is nu wel verholpen maar de rest blijft telkens terugkomen. Ik ben blij dat ik deze week een nieuwe telefoon uit mag zoeken, wat een waardeloos ding is dit zeg.

0 0

anja ·

heb hem nu een paar maand geweldig.blokeren van het scherm doe ik met het bovenste knopje aan de rechter kant(scherm na je toe)maar kan alleen niet vinden waar ik mijn belkosten kan in voeren(bv hoe lang ik nog kan bellen of hoe veel min. ik nog heb is wel makkelijk met het nieuwe t-mobile systeem)

0 0

Lilly ·

2 grote minpunten aan deze overigens erg leuke telefoon:

1. het spontaan (in je tas of jas) deblokkeren van de toetsenblokkering met alle gevolgen van dien.
2. de duur van de batterij. Ik heb de telefoon de hele dag stand-by, af en toe de tijd checken of de ingekomen berichten (dat kan zelfs op het stand-by scherm) en nog gaat de batterij maximaal 48 uur mee. Ernstig.

0 0

Paul ·

ik kan maar 1 ding zeggen. PERFECTE TELEFOON!!!!

vandaar de 10smile ik gebruik hem nu een aantal maanden.. en het enigste mini minpuntje is dat je ff moet wennen aan het systeem.. maar dat had ik binnen 1 uur onder de kniesmile

0 0

Jan Peters ·

Mijn vrouw heeft deze gekocht en heeft spijt van aankoop. vond hem mooi maar heeft achteraf veel nadelen
Kan nog steeds geen firmware upgrade uitvoeren omdat Samsung hier gewoon de software niet voor heeft, moet dus naar servicecentrum
Kan geen agenda synchroniseren in outlook
Instellen gmail is moeilijk.website van samsung loopt achter tav software, Bij het produkt zelf vind je onder software nog een oude versie terwijl als je verder zoekt er al een veel recenter beschikbaar is van NPS
Waarom weer een besturingssysteem dat niet compatibel is met veel andere software, zet er gewoon android op of WM mobile.
Touchscherm loopt niet vloeiend, omnslachtig instellen, niet logisch, Heb zelf een HTC hero is een super ding,

0 0

HansvR ·

De samsung jet koos ik voor de audio-mogelijkheden. Ik gebruik hem ook als MP3 speler. Heb er wel een Shure in-ear setje van $ 46,- bij gekocht want de bijgeleverde dopjes zijn niet goed. De synchronisatie met Outlook is slecht. Duurt 14 minuten, zelfs met een USB kabel. Te weinig velden worden ondersteund in de telefoon. Bijvoorbeeld verjaardagen syncen niet mee. De agendafunctie is voor mij veel te beperkt. Reden om nooit meer zo'n ding te kopen. Er is véél te weinig letterruimte voor afspraken waardoor je maar heel beprekte notities kon maken en je kunt er maar 200 afspraken in kwijt en een paar verjaardagen. Dat is véél te weinig. Dat moét opgelost worden. Verder zie je bij je telefoonlijst niet welke voornamen achter een lange achternaam staan (12 letters) door de oranje envelopje en groene telefoontjes. Die hoeven er voor mij niet op. Verder is de gebruiksaanwijzing te beperkt. Ik wil graag meer info over het aanpassen van het uiterlijk van de telefoon. Bijvoorbeeld: als ik de agendafunctie oproep, dat ik dan standaard het weekoverzicht krijg ipv het maandoverzicht. of hoe ik het logo MP3 speler en radio weer van mijn scherm krijg. Kortom als mijn abonnement afloop geen Samsung meer.

0 0

Femke ·

iemand enig idee hoe je je gmail kan ophalen met de jet? Heb gegoogled en volgens mij heb ik de juiste instellingen ingesteld, maar het werkt nog niet...

0 0

hans ·

Geweldig toestel de Jet de batterij had beter gekund maar slecht nee mijn oude nokia n73 ging net zo lang met de batterij om als deze.
Verder schitterd om te zien en heel handig in gebruik als je eenmaal alles weet te vinden WIFI was ff zoeken maar eenmaal alles ingevoerd werkt als een trein en geen filmpjes maar ja daar heb ik een pc voor.
Had hiervoor de Ultra Touch ook goed maar deze is net iets beter en zeker een stuk sneller.

0 0

ramon ·

jongens Super telefoon.. alleen je moet weten hoe je hem moet gebruiken..
heb heb vandaag binnen gekregen, en heb halfuurtje beetje gekeken wat hij kan.Zelf heb ik hier in huis draadloos netwerk.. Geen problemen had hem binnen 5 min op het internet.. msn hotmail hyves buirader alles wat ik zo gauw kon bedenken doet het..

Controleer GOED dat je Beveilings sleutel JUIST is ingevoerd ( HOOFDLETTER gevoeling).
controleer of je Brouwserprofiel op de juiste netwerk instelling staan.

BVB
verificatietype die moet overeen komen met je router..

mvg
Ramon

0 0

Pascal ·

Ik heb hem nu 2 dagen en na 1 keer mijn Mp3 speler aangezet te hebben krijg ik dat k*t mp3 schermpje niet meer van mijn scherm af. Hoe kan je dit in vredesnaam uitproberen. Tevens is het mij nog steeds niet gelukt om op internet te geraken.

0 0

h.bogaart ·

deze telefoon is niet gebruiksvriendelijk het internet is waardeloos you tube is niet te bekijken het is een k*t telefoon ik heb er spijt van dat ik hem heb aangeschaft enz

0 0

C. ·

Goede telefoon.
Wat betreft het Ontgrendelen, je moet gewoon het Ontgrendelteken uitzetten bij Instellingen. Hierbij zet je de functie uit waarbij je een letter in het scherm tekent en hierdoor het scherm automatisch ontgrendeld. Werkt het nog niet, zet dan de Letter-Functie Knop uit (ik weet niet meer hoe het precies heet maar hierbij teken je een letter zoals H, waar je vervolgens door naar een applicatie gaat zoals Radio of Muziekspeler.)

0 0

KIM ·

geweldige telefoon....
vind hem erg fijn...

er zijn wel wat -min puntjes.... zoals:

batterij... max. 2 dagen... en dan doe ik er echt niks mee... heel iri dus...
en.....
ik vind de camera iets minder.... ook jammer bij zo'n mooie foon....
en.....
hij springt vaak zo van de toetsen- blokkering af... RAARRR....???

maar verder... GEWELDIG DING...
hebben er meer last van deze min-puntjes... of ben ik de enige..sad

0 0

Daan ·

Super mobieltje. ligt lekker in de hand. Laadt de foto's + muziek snel.

Allen die nepoproep is super irritant!

0 0

Geoff ·

Kheb de Jet nu ongeveer een maand, het is echt een super telefoon, leuke features,...
Enkel de batterij is een minpunt, bij gewoon gebruik (smsen en soms is bellen) is hij na 2 dagen plat. Iemand anders dezelfde opmerking of tips?

0 0

ronnie ·

Ik heb nu een week mijn Jet en hij werkt prima. Er is slechts 1 ding wat ik niet aan de praat krijg en dat is internet via WIFI. Ik heb een volledig open verbinding met mijn wireless router, maar ik kan alleen m.youtube.com openen. Alle andere websites krijgen een time-out. Ook de filmpjes op youtube worden niet afgespeeld.

Weet iemand waar mogeljk deze instellingen/beperkingen zjin vastgelegd?

0 0

Avloecx ·

Samsung Jet is echt een geweldige telefoonsmile kan er niet van af blijvengrin

voor diegene die een jet hebben en die dachten van, hm, zat er maar een zaklamp/torch functie op:

typ (waar je ook je nummers intoetst):

*#0*#

je krijgt nu de 'test dingen'
druk dan op 7 en je krijgt je zaklampjegrin

veel plezier ermee!

adioz!

0 0

bompie ·

ik heb hem nu al 10 dagen en het is een leuk toestel alles gaat goed en de standtijd gaat bij mij nu al 6 dagen mee......verder het scherm is zeer helder van kleur en het werkt goed !! Zeer blij mee !!!

0 0

Femke ·

Goed toestel. Mooi scherm, snelle reactie en alles erop en eraan. Alleen...wifi wil maar niet lukken. Toestel vindt mijn Experia Box wel, maar koppelen lukt niet! Irritant...heb geen idee wat ik verkeerd doe. Iemand een idee?

0 0

marco ·

Fijnste toestel wat ik gehad heb tot nu toe. Batterijduur is 3 dagen met gebruik van internet en emailen. Bij alleen standby en af en toe eens bellen en sms-en gaat de batterij zelfs 6 dagen mee! Het toestel is supersnel, scrollen door applicaties en het openen daarvan gaat heel snel, je hoeft je nooit te irriteren zoals dat wel een bij de windowstoestellen gebeurt. Het scherm reageert goed op aanraking. Echt perfect.
Een nadeeltje: het Qwerty toetsenbord is te klein, ik heb geen grote handen, maar typ er regelmatig naast. De backspace is dan ook een veelgebruikte toets. Maar gelukkig heeft de Jet goede alternatieven om tekst in te voeren die wel prettig werken.
Ik vind het toestel een echte aanrader!

0 0

Marco Schenk ·

wat een kl*te telefoon.
me eerste kon ik na 6 dagen terug sturen omdat me scherm een blauwe gloed had. alsof er andere kleuren miste.
inmiddels een nieuwe 2 weken in gebruik en daarbij is de knop om het volume van mp3's die ik afspeel al slecht aan het worden 9 van de 10 reageert die niet. deze gaat ook terug naar samsung en ik ben helemaal klaar met dit type.

0 0

Lorand Toth ·

Ik heb het toestel gekocht via Studentenmobiel.nl (laagste prijs). Heb hem nu 3 dagen in gebruik.
Erg leuk ding, doet bijna alles wat je van hem verwacht en wat Samsung belooft. Maar!!!! toch zijn er 3 dingen waar ik mij een beetje aan stoor.
1. (het allerergste) met de synchronisatie met Outlook neemt de toestel alle contactgegevens over, behalve de foto's van deze. De foto's moet je zelf weer met het toestel nemen, en die worden dan weer niet meegestuurd met je contacten naar Outlook als je iets aanpast of nieuwe toevoegt in de telefoon. Ik heb veel contacten waar ik een foto bij heb, en ik mis deze functie!
2. (minder erg, maar irritant) het tekstinvoer met het qwerty toetsenbord werkt niet zo prettig, je raakt vaak per ongeluk verkeerde letters, en je kunt moeilijk het cursor in een woord platsen om een paar letters te wijzigen.
3. (storend ) Het geluid is luid, maar erg blikeerig en heeft zo goed als geen bas. (lage tonen) dit heeft helaas ook gevolg bij het afspelen van filmpjes, videoclips, of zelfs MP3's.
De behuizing is erg vingerdruk-gevoellig.. er blijft overal vet van de vingers achter en je blijft het toestel steeds schoonvegen. Daarbij is het click-systeem van de ahterkant van het toestel erg zwak gemaakt, waardoor deze te makkelijk er af gaat.
OOh ja.. niet te vergeten, dat veel applicaties van 3e partijen niet makkelijk te installeren zijn. (Skype, Windows Live, Google Mail, en andere java programmatjes). Het toestel blijft voor zover nog een gesloten systeem met weinig uitbreidings mogelijkheden. Samsung belooft in verschillende media artikelen, hier verandering in te brengen.

Voor de rest een erg leuk toestel, dat erg veel biedt voor zijn prijs. Super scherp beeld, mooie behuizing, logisch menu. Zeker aan te raden boven zijn concurrenten (LG Arena, Nokia ExpressMusic).

Aanvulling: Nu 4 dagen in gebruik. En helaas nog een teleurstelling van dit toestel.
De agenda items zijn beperkt tot max. 200, taken en notities tot max. 100
Dit heeft dus invloed op de synchronisatie met de Outlook 2007 agenda. De ruimte voor 200 agenda items kan snel vol raken, waardoor je een foutmelding van het "New PC Studio" programma kunt ontvangen. Enige oplossing is om het bereik van de agenda te beperken tot een een paar weeken in het verleden, en een paar maanden in de toekomst. (best omslachtig, en onvolledig). Ik hoop dat Samsung dit snel gaat aanpassen in een Firmware upgrade, want het toestel heeft anders meer dan voldoende geheugen om net zoals de meeste mobieltjes een volledige agenda op te slaan.

0 0

Mark ·

Een super toestel. Ik probeer hem nu al een aantal dagen uit, het enige wat ik lastig vind is dat hij nog bijna nergens ondersteund wordt. Productregistratie van samsung herkent hem niet eens. Als dit verbeterd is het echt een toptoestel!

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven