Samsung Galaxy Z Flip reviews


Lees hier Samsung Galaxy Z Flip reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Galaxy Z Flip vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Samsung Flip review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


6,0
1 review
5 sterren
0 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
1 review
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Zelfs met glazen scherm blijft hij raar”

The Verge ·

  • Goede prestaties
  • Degelijke accuduur
  • Degelijk en soepel scharnier
  • Plastic beschermlaag over glazen scherm krast snel
  • Camera's niet zo goed als bij S10 en iPhone 11
  • Prijzig

Is de Galaxy Z Flip een normale telefoon? Natuurlijk niet! Hij is opvouwbaar e heeft een 30 micron dik glazen scherm met plastic beschermlaag. Hij is vele malen breekbaarder dan welke telefoon je nu hebt. En voor een prijs van 1499 euro krijg je een telefoon met een gemiddelde camera.

Maar na een week gebruik voelt hij behoorlijk normaal aan. Dit is een belangrijke stap voor vouwbare telefoons. Het doel is om er een redelijke alternatief bij te krijgen als het gaat om hardware ontwerp, iets dat mensen met kleine broekzakken die wel een grote telefoon willen vast wel zien zitten. Juist daarom weiger is het idee van opvouwbare telefoons op te geven. Ik zie het belang van verschillende telefoonontwerpen wel in.

Voordat opvouwbare telefoons ooit uit de schaduw stappen van dure eigenaardige producten moeten ze eerst normaal worden. Ik moet het dan gewoon over het scherm, de prestaties en z'n camera's kunnen hebben en niet alleen maar praten over dat, misschien, het scherm en scharnier niet exploderen. Ze moeten, natuurlijk, ook veel lagere prijzen krijgen.

Aan het eind van de dag is de Samsung Galaxy Z Flip nog altijd een dure vreemde telefoon die je niet zou moeten kopen. Maar het is wel een teken dat iets veel minder raar en veel normaler mogelijk is.

Bron: https://www.theverge.com/2020/2/21/21146465/samsung-galaxy-z-flip-review-folding-glass-flip-phone-screen-camera-price

1 1

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven