Samsung Galaxy S24 reviews


Lees hier Samsung Galaxy S24 reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Galaxy S24 vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Samsung S24 review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


8,0
1 review
5 sterren
0 reviews
4 sterren
1 review
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Goede telefoon om op je wensenlijst te zetten”

Digital Trends ·

  • Kleine en compacte vormgeving
  • Platte zijkanten zijn geweldig
  • Prachtig helder scherm
  • Lange batterijduur, krachtige prestaties
  • Verbeterde kleurbalans in foto's, bruikbare Galaxy AI-functies
  • Matglas voelt glad aan
  • Geen grote camera upgrade
  • Slechts 25W bedraad opladen

Ondanks dat de Galaxy S24 de kleinste is in de S24-familie, zit hij barstensvol met mogelijkheden. Als het grotere formaat van de S24 Plus en S24 Ultra je tegenstaan, maar je wilt niet de nieuwste en spannende functies die Samsung aanbiedt missen, dan is de S24 een goede aankoop.

Galaxy AI is met gemak één van de grootste pluspunten in het aanbod, en alhoewel het geen reden moet zijn om te upgraden, zijn er wel sommige AI-functies die erg handig zijn. Ik doel met name op Circle to Search en de generative photo editing-functies, maar de live translate en interpreter apps zijn ook in specifieke situaties erg handig.

En terwijl de camera-hardware nagenoeg ongewijzigd is, is de software daarachter wel verbeterd. Het is nu beter, in mijn mening, met minder "brandende" levendige kleuren en realistischer kleuren.

En terwijl de S24 slechts een 4000mAh batterij heeft, heeft hij een geweldige accuduur. Plus, dankzij de prestaties van Android 14 en One UI 6.1 voelt hij snel en responsief aan wat je er ook mee doet.

Als je dit jaar op zoek bent naar een upgrade dan is de Galaxy S24 een goede telefoon om op je wensenlijst te zetten. Het is geen must-have upgrade zoals de Galaxy S23 was, maar als je komt van een ouder model dan biedt de S24 veel om van te houden.

Bron: https://www.digitaltrends.com/mobile/samsung-galaxy-s24-review/

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven