Samsung Galaxy S20 5G reviews


Lees hier Samsung Galaxy S20 5G reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Galaxy S20 5G vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Samsung S20 5G review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


8,5
1 review
5 sterren
0 reviews
4 sterren
1 review
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Door minder te doen dan de S20 Ultra bereikt Samsung meer”

The Verge ·

  • Hoge verversingssnelheid
  • Goede accuduur
  • Uitstekende afwerking
  • 5G is de extra prijs niet waard
  • Teveel gezichtsverbetering camera's
  • Software updates slechts 2 jaar gegarandeerd

Samsung besloot om deze telefoon de "Galaxy S20" te noemen in plaats van de Galaxy S11. Was het om maar niet 1 getal achter de iPhone 12 te zitten die mogelijk later dit jaar komt? Er zijn duidelijk tekenen voor maar Samsung claimt dat het de naam koos om een duidelijk signaal af te geven dat de S20 staat voor een nieuwe generatie telefoons.

Er zijn 2 redenen dat Samsung denkt deze claim waar te kunnen maken: 5G en het nieuwe camerasysteem. Maar toch denk ik dat 5G slechts een excuus is; het is niet iets wat je nu nodig hebt. Voor wat betreft het camerasysteem; de Ultra versie probeert echt nieuwe dingen uit, de reguliere S20 en S20 Plus zijn fundamenteel evolutionaire updates van wat Samsung deed met de S10.

Ik kocht en gebruikte de Galaxy S10, en daarom kan ik een goede referentie maken met de S20. Ondanks Samsung's claim, voelt hij meer aan als een S11: een goede verbetering ten opzichte van vorig jaar maar het is niet een "nieuwe generatie" van telefoons. Het heeft ook teveel van Samsung's nalatenschap van de beperkte software updates om te spreken van echt iets nieuws.

Maar dat gezegd hebbende, neem de stevige verbeteringen niet zomaar voor lief. Het is de meest complete Android-telefoon dat nu verkrijgbaar is en legt duidelijk de lat voor andere Android-telefoons in 2020. S11 of S20, hoe Samsung hem ook noemen wil.

Bron: https://www.theverge.com/2020/3/11/21172039/samsung-galaxy-s20-plus-review-camera-5g-screen-android

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven