Samsung Galaxy S Advance i9070 reviews


Lees hier Samsung Galaxy S Advance i9070 reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Galaxy S Advance vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Samsung i9070 review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


4,0
2 reviews
5 sterren
0 reviews
4 sterren
1 review
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Samsung Galaxy S Advance i9070 review”

·

  • Beeldscherm
  • Browser
  • Camera
  • Belkwaliteit
  • 'Verouderd' besturingssysteem

Samsung maakt de laatste tijd goede sier met een aantal succesvolle toestellen, waarvan de laatste in het rijtje de Galaxy S III is. Met het al eerder uitgebrachte lid van de Galaxy-familie, de Galaxy S Advance, bracht het merk een mid-end-toestel op de markt dat er veelbelovend uitziet. Al op het Mobile World Congress in Barcelona lekte beeldmateriaal van deze telefoon uit.


R.R. ·

Na de BB Bold 9900 op zoek naar een Android toestel bij een 1-jarig abonnement. Uitgekomen op de Galaxy S Advance, nu 2 maanden in bezit en positief verrast. Uiterlijk vindt ik ok, maar niet speciaal. Het toestel is snel, heeft een mooi helder scherm en genoeg opslagcapaciteit. Ook nog even gekeken naar de Galaxy S3 maar deze is te duur voor een 1-jarig abo en vond ik veel te groot. De Galaxy S Advance is zeker een aanrader.

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven