Samsung Galaxy S Advance i9070 review

· 21 reacties


Samsung maakt de laatste tijd goede sier met een aantal succesvolle toestellen, waarvan de laatste in het rijtje de Galaxy S III is.

Met het al eerder uitgebrachte lid van de Galaxy-familie, de Galaxy S Advance, bracht het merk een mid-end-toestel op de markt dat er veelbelovend uitziet. Al op het Mobile World Congress in Barcelona lekte beeldmateriaal van deze telefoon uit.

Wat toen vooral opviel, was het gebogen scherm van het toestel.Minder hoopgevend dan het bijzondere scherm was de mededeling dat er misschien geen update van Android 2.3 Gingerbread naar Ice Cream Sandwich zou komen. Dit kan een nadeel zijn, want zo is het toestel eigenlijk al verouderd op het moment dat je het koopt. De Galaxy S Advance plaatst zichzelf zo niet erg voordeling in de markt ten opzichte van toestellen als (concurrenten noemen). Of is het alsnog de moeite waard?

Samsung Galaxy S Advance on chair

Wat zit er bij het toestel?

De Galaxy S Advance wordt geleverd in een keurig rechthoekig doosje met een afbeelding van het toestel erop. Behalve het toestel zelf vinden we in de doos drie foldertjes, een oplader, een USB-kabel, en een headset met audio-jack-adapter. Deze laatste valt vooral op doordat hij in het wit uitgevoerd is, terwijl de andere accessoires zwart zijn. Verder is er niets opvallends aan deze inhoud, het ziet er prima uit. De bijgeleverde batterij heeft een vermogen van 1500 mAh.


Vermelde toestellen

Praat mee over dit artikel