POCO F5 reviews


Lees hier POCO F5 reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de F5 vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen POCO F5 review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


8,0
1 review
5 sterren
0 reviews
4 sterren
1 review
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“De mid-range gamingtelefoon om te verslaan”

Gadgets360 ·

  • Krachtige processor voor dit geld
  • Uitstekende gaming prestaties
  • Levendig scherm
  • Goede accuduur
  • Dun ontwerp
  • Voelt niet echt premium aan
  • Gemiddelde selfie en ultragroothoek
  • Bloatware en spam in MIUI

De Poco F5 5G is onmiskenbaar een krachtige telefoon in deze prijsklasse die in de buurt komt van vlaggenschepen die zijn uitgerust met Qualcomm's vlaggenschip 8 Gen-serie. Dit, gecombineerd met goede hitteverspreiding maakt dat de F5 5G een uitstekende keuze is voor wie op zoek is naar een krachtige telefoon om mee te gamen. Andere gebieden waar de F5 5G goed in is zijn het scherm, goede accuduur, en het dunne ontwerp. Ik zou alleen willen dat hij wat meer premium aanvoelde zoals z'n voorganger deed. De selfie en ultra-groothoek camera voelen ook wat gemiddeld aan en hadden beter gekund.

Als je op zoek bent naar een meer premium telefoon dan is de Nothing Phone 1 aan te raden voor nagenoeg hetzelfde geld, ook krijg je daarbij draadloos opladen. De Samsung Galaxy A34 en Motorola Edge 40 zijn ook de moeite waard om te overwegen als je een echt waterdichte telefoon wilt. Als je op zoek bent naar een echt goede camera in deze prijsklasse dan is de Redmi Note 12 Pro+ 5G een goed alternatief. Vooral omdat die nagenoeg dezelfde software heeft, plus sneller opladen heeft en een betere set camera's.

Bron: https://www.gadgets360.com/mobiles/reviews/poco-f5-specs-amazon-price-in-india-review-snapdragon-7-gen-2-4070569

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven