Oppo Find X3 Pro reviews


Lees hier Oppo Find X3 Pro reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Find X3 Pro vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Oppo Find X3 Pro review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


9,1
1 review
5 sterren
1 review
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Oppo's waarschuwingsschot”

PhoneArena ·

  • Beste scherm wat je kunt krijgen
  • Extreem snel op te laden, draadloos en bedraad
  • Goede ultra-groothoek camera met kleurcoordinatie hoofdcamera
  • Unieke Microlens camera met "kleine wereld-effect"
  • Uitstekende stereo speakers
  • Batterijduur zou beter kunnen en moeten
  • 5x hybride zoomkwaliteit is gemiddeld
  • Focussen met Micro-lens is een nogal een uitdaging

Samsung en Apple, zet jezelf schrap. De langverwachte Find X3, de troonopvolger van de uitstekende Oppo Find X2 Pro, belooft één van de meest veelzijdige telefoon te zijn die momenteel te koop is, en ook nog eens uniek blijkt te zijn in het hedendaagse vlaggenschip-landscap. Z'n voorganger was de eerste met een gekalibreerd scherm met 120Hz@1440p dynamische schermverversing, iets wat Samsung pas veel later met de Galaxy S21 Ultra evenaarde.

De Find X3 Pro echter is het gelukt om zichzelf te overtreffen met 's werelds eerste 10-bits kleurensysteem. Alsof dat nog niet genoeg was is hij uitgerust met de beste ultra-groothoekcamera en macrocamera op een telefoon die in staat is om de kleinste dingen te vergroten. Volstrekt overbodig? Natuurlijk wel een beetje maar ze verslaan met gemak de nagenoeg nutteloze diepte en macrocameras van veel andere telefoons die ze simpelweg hebben voor de heb.

Voeg daar aan toe ultra snel opladen, bedraad en draadloos, een gigantische batterij, en een hoofdcamera en ultragroothoek die goed met elkaar samenwerken, iets waar alleen Apple's iPhones aandacht aan besteden en je begrijpt waarom we zo enthousiast zijn over de Find X3 Pro. Zelfs ondanks z'n hoge prijs die we moeste neerleggen. Dat, en het feit dat sommige componenten z'n weg vinden naar de OnePlus 9-serie zoals die dingen gaan.

Bron: https://www.phonearena.com/reviews/oppo-find-x3-pro-review_id5009

2 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven