OnePlus 12 reviews


Lees hier OnePlus 12 reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de 12 vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen OnePlus 12 review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


7,7
1 review
5 sterren
0 reviews
4 sterren
1 review
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Met gemak de beste OnePlus-telefoon ooit”

PhoneArena ·

  • Ergonomisch vriendelijk design
  • Enorm helder scherm, uitzonderlijke prestaties
  • Enorm snel opladen (bedraad & draadloos)
  • Degelijke camera met goede telephoto
  • Een oplader in de doos? Is dit 2015 ofzo?
  • Veilig ontwerp
  • Wordt wat warm bij zwaar gebruik
  • Vier jaar software ondersteuning, minder dan Google en Samsung

De OnePlus 12 levert op de meeste en belangrijkste punten.

Een erg degelijke camera, uitstekende prestaties, een uitzonderlijk lange batterijduur en bijbehorende oplaadsnelheden, het zijn allemaal terugkerende thema's voor dit vlaggenschip zonder poespas die niet alleen de fans van OnePlus zullen aanspreken, maar ook zij die van een andere Android-fabrikant afkomen en op zoek zijn naar iets nieuws.

Het is niet alleen maar geweldig. Terwijl vier jaar lang OS-updates best goed te noemen is, zit de concurrentie inmiddels al op 7 jaar Android OS-upgrades en beveiligingsupdates, waarbij het de OnePlus 12 toch wel achter zich laat.

En een ander punt, alhoewel het goed is, speelt OnePlus het redelijk op safe waarbij het niet echt is gaan experimenteren. Natuurlijk, de OnePlus 12 is een prachtig toestel, maar hij is zo degelijk als maar kan zijn. Op z'n minst zouden de kleuropties wat meer variërend kunnen zijn, je zit vast aan slechts twee kleuren en één daarvan is niet eens verkrijgbaar in de 12GB/256GB instap-versie.

Wat ook telt, is dat het mooi zou zijn geweest wanneer OnePlus een antwoord had op de iPhone, Galaxy en Pixel-telefoons met een verdere 5x telephotolens. Begrijp ons niet verkeerd, de telephoto op de OnePlus 12 is erg goed, maar het bijbenen van de concurrentie zou extra goed zijn geweest.

Bron: https://www.phonearena.com/reviews/oneplus-12-review_id6057

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven