One GR1000 reviews


Lees hier One GR1000 reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de GR1000 vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen One GR1000 review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


6,2
14 reviews
5 sterren
2 reviews
4 sterren
5 reviews
3 sterren
4 reviews
2 sterren
2 reviews
1 ster
0 reviews

“One GR1000 review”

·

  • Schuifmechanisme
  • Uiterlijk
  • Formaat
  • Gewicht
  • Verkrijgbare kleuren
  • 5-richtings bedieningstoets
  • Camera
  • Accessoires pakket
  • Batterijuithoudingsvermogen
  • Trilfunctie

Een nieuw merk aan het front van de Europese markt is One, afkomstig uit China en geïntroduceerd afgelopen Oktober in Nederland tijdens de de Fashion Fusion in Amsterdam door The Phone House. Het merk One en het nieuwe model dat tijdens deze review aanbod zal komen de GR1000 zijn onderdeel van de Fashion-lijn van The Phone House. De gehele Fashion-lijn bestaat uit een aantal modellen en een groot aantal accessoires die aan het einde van de review verder besproken zullen worden.


J. ·

Het toestel ging al na vier weken kapot, kreeg nieuw mode. Deze ging ook weer na twee maanden stuk. Door het schuiven gaat camera ook snel stuk???

0 0

dirkjan ·

Ik heb deze telefoon ongeveer vier maanden gehad en na drie weken begon het ding al met kuren en naar vier maanden was het toestel helemaal stuk. Ik heb het toestel voor reperatie weggebracht kreeg ik later te horen dat ik maar een andere telefoon moest uitzoeken, want deze werd niet meer gerepareerd. Ik heb nu een Nokia 3120 stukken beter dan die One GR1000.

0 0

Cees ·

Leuke telefoon voor weinig geld. Paar maanden in bezit.

0 0

Marc ·

0 0

gabrielle ·

In de prehistorie hadden ze nog niet zulke dingen, in de oertijd ook niet. Maar toen kwam de oerknal en alles veranderde! En dan lopen er mensen de zeuren dat het uiterlijk niet goed is. Wees blij dat je tegenwoordig al kan bellen! En trouwens, ik ben een natuur friekie! Lekker puh! En als ik dan lekker zit te vissen met me tent die doorlekt en op me opklapstoel die half kapot is, kan ik contact hebben!wink

0 0

Bulldog ·

Binnen een maand is de camera al kapot en doet mijn speaker het niet meer, de bediening van deze phone zuigt helemaal. Als ik het toestel na reperatie weer terug krijg zet ik het gelijk op marktplaats.

0 0

Jorien ·

Het uiterlijk is mooi maar daar stopt het ook bij! De eerste maand begon het toestel al raar te doen, vast lopen met trillen, als mijn mobiel overging viel het uit enz enz! Terug gegaan naar de winkel waar ik te horen kreeg dat ik het binnen twee weken zou krijgen, na drie weken nog niet, na 5.5 week nog niet. Blijkt dat het toestel niet meer gemaakt wordt??? De prijs die je ervoor betaald is echt veel en veelste veel! Dit is een mobiel van niks!

0 0

annabel ·

De toetsen kan je inderdaad niet echt makkelijk indrukken dat gaat best stroef. Ook is het geluid lang niet goed. Wat ik dus niet snap is hoe moet ik ringtones downloaden? Die telefoon staat niet tussen de lijst telefoons op downloadsites. Word lastig!

0 0

natasja ·

Ik heb het toestel opgestuurd omdat de luidspreker galmd, dus je moet de luidsprekernivo op zijn laagst zetten met resultaat dat je degene die belt niet hoort. Verder blijft de sms (trilfunctie) hangen netzolang tot het toestel uitgezet word (zwaar irritant). De batterij is binnen een dag leeg soms sneller. Ik heb een nieuw toestel gekregen opzich netjes) maar die heb ik vandaag ook maar terug gedaan, mijn moeder had hetzelde toestel (en daar waren ook dezelfde mankementen). Nu wordt het opgestuurd naar de reparatiedienst en moeten we maar weer afwachten, waarschijnlijk krijg ik weer een nieuwe. Maar al deze toestellen vertonen deze klachten. Nee ik ben absoluut niet tevreden over het toestel, het ziet er leuk uit en dat is alles.

0 0

one gr1000 ·

Ik vind de telefoon helemaal te gek. Ik snap niet dat andere het zo slecht vinden. Het is een prima telefoon en ja natuurlijk het uiterlijk is echt super mooi! Maar het toestel heeft leuke functies! Ik vind het toestel vet gaaf! jasmilesmilewink

0 0

bla ·

De batterijen zijn snel op, SMSen duurt erg lang vanwege de uitroeptekens die je via speciaal knopje moet zoeken. Voor de rest ziet het toestel er wel mooi uit.

0 0

lilletje ·

Beetje jammer dat de trilfunctie na het ontvangen van een smsje soms niet meer stopt (pas als je het toestel uitschakeld). Verder is het menu vrij onduidelijk, zitten er weinig plaatjes en ringtones op. Het toevoegen van een woord tijdens het SMSen is onmogelijk, dat moet appart in het menu. Oja, je kan er FM radio mee luisteren, maar moet je wel even het koptelefoontje erbij kopen.??? Het toestel ligt ook niet lekker in de had en typt niet lekker. Nee, ik vind het geen fijn mobieltje, het toestel ziet er alleen wel mooi uit en het bellen gaat prima.

0 0

Nazama ·

Ik heb dit toestel een week, maar ik vind het heel onduidelijk om de ringtones te vinden. Het wappen gaat ook niet helemaal zoals het moet en de hoeveelheid smsjes opslaan is minimaal, 25 stuks. Niet echt veel. Voor de rest is het een fijn toestel.

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven