Nokia X7 reviews


Lees hier Nokia X7 reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de X7 vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Nokia X7 review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


5,8
4 reviews
5 sterren
1 review
4 sterren
1 review
3 sterren
1 review
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Nokia X7 review”

·

  • Goede foto’s en video’s
  • Verbeteringen in browser en toetsenbord
  • Gaming
  • Symbian
  • Social media
  • Belkwaliteit
  • Prijs-kwaliteitverhouding

Met de nieuwe Nokia X7 doet het Finse bedrijf weer een poging om mee te komen met de concurrenten en een hippe smartphone uit te brengen. Het is het nieuwste toestel uit de eXperience-lijn, die op zijn beurt weer de eerdere XpressMusic-lijn opvolgt. Nokia hoopt met dit toestel vooral jongeren aan te spreken en noemt de X7 een toestel dat helemaal gericht is op gaming en entertainment. Een uitdaging, want Nokia staat bekend als een degelijk merk, maar verliest vooral onder jongeren aan populariteit.


Haagse Harrie ·

Een over all goed toestel. Camera is o.k. maar kan niet tippen aan de 12 MP SE Satio. Scherm is helder, touchscreen werkt prima. Software levert problemen bij updates. Moest dit tot twee keer toe bij een Nokia service shop laten herstellen. Nokia navigatie is perfect! Heb mijn Mio gelijk weggedaan. Hier kan geen ander merk aan tippen; ook niet Google maps! Nokia navigatie verbruikt bovendien GEEN data! Toestel ligt goed in de hand maar had wel een leren hoes moeten meekrijgen. Verder geeft de design de indruk dat je met vier speakers te maken hebt, het zijn er daadwerkelijk 2. Als je niet met de overhypte social media's meedoet dan is dit een meer dan aanvaardbare telefoon.

0 0

maikel ·

jammer nokia blijft hangen bij symbian
en heeft plannen om over te gaan op windows mobile 7 ook niet al te best
een 8 megapixel camera en niet eens in full hd filmen
nokia blijft achter.....
word tijd dat nokia overstapt op android

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven