Nokia N91 reviews


Lees hier Nokia N91 reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de N91 vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Nokia N91 review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


8,1
16 reviews
5 sterren
7 reviews
4 sterren
6 reviews
3 sterren
2 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Nokia N91 review”

·

 • 4 GB harddisk aanwezig
 • Accessoirepakket
 • Directe 3.5 mm audioaansluiting
 • Muziekmogelijkheden
 • Nieuwe internet browser
 • Redelijke camera
 • Sublieme muziekkwaliteit
 • Uiterlijk
 • Wifi/WLAN aanwezig
 • Geen games aanwezig
 • Krasgevoeligheid en bouwkwaliteit
 • Lomp en zwaar
 • Mindere speaker en gesprekskwaliteit dan N70
 • Stabiliteit software
 • Toetsenbordtoetsen onhandig en scherp
 • WLAN applicatie omslachtig

Muziektoestellen zijn momenteel erg in trek en dat heeft Nokia ook ingezien. Al is het niet geheel duidelijk wat men nu direct wil binnen de lijn met huidige modellen. De N91 maakt hiervan deel uit en is samen met de 3250 het enige echte muziektoestel van de Finse fabrikant. Een echte lijn is er dus niet, maar dat wil niet zeggen dat de N91 eens goed aan de tand gevoeld moest worden. Als enige muziektoestel van Nokia moet de Nokia telg het opnemen tegen de iPod van Apple en de W950i en Sony Ericsson.


Sjonnie ·

Heb mn Nokia N91 nu alweer een half jaartje en hij bevalt me echt goed. Op wat enkele vastlopers en vage happeringen na geen ernstige problemen mee gehad. De 4GB is al helemaal top, je hoeft nooit een kaartje erbij te kopen(niet dat die erin kan overgens). De camera maakt niet echt bezonder goeie fotos, savonds is het al helemaal niks. Hij heeft geen auto-focus of flits en het is maar een 2 megapixel. Verder alleen de bij geleverde headset vind ik niks, maar gelukkig kunnen alle andere headsets bijvoorbeeld die van je Ipod erin. Het geluid in je headset is ook goed, soms zelfs beter als op mn Ipod en als je hem in je stereo plugt met een kabel is het al helemaal genieten. De accu gaat als je bluetooth en wi-fi uitlaat, niet al teveel gebruik maakt van de spreakers bijna 3 dagen mee. De N91 is gewoon 1 van de beste N-series op dit moment, hij kan alleen niet tippen aan de N95. Die kost dan ook wel wat meer, ook al is de N91 niet bepaald goedkoop. De N91 is een aanrader voor de grote muziekfan.

0 0

hugo ·

Ik heb nu een paar maanden de N91 in mijn bezit en hij is nu al kapot. problemen met de software. zijn er meer mensen die hier problemen mee hebben? Ook loopt het toestel regelmatig vast. Hopen dat ik snel over kan op de N95

0 0

dlytg ·

De slechtste telefoon ooit gemaakt. Enige voordeel is die 4 GB. Ik hoop dat er een opvolger komt die wel wat beter is en kleiner.

0 0

Roeland ·

Mooi toestel hoor, maar ben ik de enige die de fotos zwaar klote vind? Hiervoor had ik een 6600, die maakte nog mooiere fotos! Je moet de N91 tijdens/na de foto nemen zon 10 seconden lang superstil houden wil je kunnen zien wat je nou eigenlijk gefotografeerd hebt. Vrijwel altijd heb je een vage foto gemaakt... ??? En over de luidspreker ben ik ook niet echt te spreken. Er komt amper geluid uit. Dit geldt voor zowel muziek als de beltoon. Verder prima toestel, jammer van geluid en camera.

0 0

Sander ·

Gewoon een super telefoon, geen problemen mee, alleen jammer van dat er geen spellen op staan, heb er inmiddels wel wat op gedownload, voor de rest perfect toestel, 4 gig ruim in gebruik al, heb er al 30 uur muziek opstaan, filmpjes en fotos zijn ook mooi. Fijn toestel. Ik heb het toestel nu ongeveer twee maanden en geen problemen mee, af en toe is een klein probleempje maar moet het toestel een keer updaten bij Nokia service point. Alleen batterij is snel leeg.

0 0

nokia freak ·

Het bevalt me niet echt. Het toestel zo zwaar en log en vooral behoorlijk groot! Het geluid valt wel mee, maar de 4 GB is wel prachtig. Maar voor de prijs vind ik deze mobiel niet echt waar voor je geld. sad Ik ga het toestel kapot slaan. Echt zwaar triest. Het toestel ziet er alleen wel mooi uit. Morgen sla ik er met een moker op en zwaai Nokia N91 gedag.

0 0

henk ·

0 0

masta ·

Ik heb deze telefoon nu twee dagen en het is de beste telefoon die ik ooit gehad heb, de 4 GB is natuurlijk super en er zitten super veel functies op. De belkwaliteit is wat minder als je iemand belt hoor je jezelf soms praten, maar voor de rest is het een super telefoon.

0 0

kohkai ·

De beste Nokia die ik heb.

0 0

hugo ·

Het is een goeie telefoon. Alleen jammer dat het over zetten van muziek van PC naar telefoon wat lang duurt. Maar verder niks dan lof over dit toestel.

0 0

Jers ·

He, ik heb deze telefoon nu twee dagen in mijn bezit en het bevalt uitstekend. Het toestel ziet en voelt erg goed en je kan er echt heel veel mee. Ik heb tot nu toe alleen een keer een vastloper gehad waarbij ik de batterij er uit moest halen om het weg te krijgen. Ook de PC suite krijg ik tot nu toe niet werkende. Verder zitten er inderdaad geen spelletjes op, maar die zijn er zo op te zetten, bijvoorbeeld via www.zedge.net. Geluidskwaliteit van de muziek is erg goed en met een betere koptelefoon zelfs heel erg goed. Kortom is dit voor mij de beste telefoon ooit.

0 0

pinokkia ·

Ik heb deze GSM sinds 16 mei in mijn bezit. Ik moet zeggen dat het een goede, stevige GSM is. De belkwaliteit is zoals gewoonlijk bij Nokia goed. Ook vind ik de MP3 speler beter klinken dan mijn Nokia 6680 en N70. Voor mijn doen zit er genoeg functies op. Alleen mis ik beeldbewerking in de GSM. Maar daarentegen is de 4 GB hardeschijf weer een goedmakertje. Ondanks dat er een 4 GB hd in zit. Is de N91 toch sneller dan de 6680 en N70. Tot nu toe geen software fouten kunnen ontdekken en ik heb nog geen vastlopers gehad. Er zit genoeg accessoires bij de N91. Alleen jammer dat de N91 nog zo duur is. Maar je krijgt echt waar voor je geld!

0 0

john ·

Hele goede telefoon van Nokia. Ik heb het toestel vandaag de hele dag getest. Gewoon super en vooral die 75 minuten aan video van live 8 gewoon geweldig.

0 0

Boy ·

Ik heb deze telefoon nu drie dagen in bezit, leuke telefoon alleen ff wennen, ook doet de CD-rom die erbij zit het niet, dus kan de Nokia suite niet installeren. Ook zitten er volgens mij geen games op deze telefoon. Tot nu toe leuk toetstel, geluidskwaliteit van de externe speaker had wat beter gemogen.

0 0

John ·

Zoals uit waardering blijkt: subliem toestel, geen sw-problemen tot nu toe. Zeer goede belkwaliteit, degelijk (lekker zwaar) toestel.

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven